15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Organische salontafels uitgelicht!

Door Sophie
31/07/2023
trend: organische tafels

Wat is een organische tafel?

Een organische tafel is een eettafel, salontafel of bijzettafel met een vorm blad dat niet rond, vierkant of ovaal is. Ze hebben vaak vloeiende lijnen en asymmetrische structuren, in tegenstelling tot geometrische vormen. Deze organische vormen komen veel voor in de natuur en zorgen voor een sfeervol geheel in een interieur. De imperfectie van organische vormen sluit mooi aan bij de wabi sabi interieurstijl die momenteel heel populair is. Bij deze interieurtrend draait het om imperfecte aspecten, zoals onder andere de organische vormen.

Trendy salontafels

Deze salontafels passen, met hun houten latjes en marmeren blad, perfect bij de Japandi en Wabi sabi woonstijlen!

Organische salontafels

In onze ruime collectie hebben wij een groot aanbod aan organische salontafels. Deze tafels hebben allemaal een unieke en verschillende vorm. Dit maakt ze ontzettend leuk te combineren met elkaar of juist met een hele strakke, moderne salontafel. Waarom kiezen voor een organische vorm salontafel? Deze imperfecte vorm is naast trendy ook nog eens heel knus en geeft een warme uitstraling aan jouw interieur. Daarom zijn organische salontafels een perfecte aanvulling op jouw woonkamer!

Dit zijn onze organische eettafels

Organische salontafels zijn ontzettend populair, maar ook organische eettafels winnen steeds meer terrein onder de interieurliefhebber. De organische eettafels brengen een gevoel van warmte en gezelligheid met zich mee, waardoor het een uitnodigende plek wordt om met familie en vrienden samen te komen. Het is een geweldige manier om je interieur te onderscheiden van standaard meubels en een persoonlijk tintje toe te voegen.

Combineer met deze items

Wil je jouw nieuwe organische salontafel of organische eettafel combineren met andere toffe organische vormen in huis? Bekijk dan deze items eens:

Op de hoogte blijven van onze nieuwste collectie of andere interieurtrends? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief vól inspiratie, aanbiedingen en nieuwe meubels!