15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Onze favoriete organische salontafels uitgelicht

Door Sara
05/06/2024
Organische salontafels xooon montello

Wat is een organische tafel?

Een organische tafel is een eettafel, salontafel of bijzettafel met een blad dat niet rond, vierkant of ovaal is. Ze hebben vloeiende lijnen en asymmetrische structuren, in tegenstelling tot geometrische vormen. Organische vormen komen veel voor in de natuur en zorgen voor een sfeervol geheel. Dat wil jij toch ook in je interieur? Daarom hebben wij in dit blog onze favoriete organische salontafels uitgelicht!

Japandi en Scandinavische salontafels

Deze salontafels met houten latjes met marmeren blad passen perfect bij de Japandi woonstijl, terwijl de lichte tafels in organische vorm zich ook perfect thuis voelen in de Scandinavische woonstijl.

Organische tafels in alle woonstijlen

In onze ruime collectie vind je talloze organische salontafeltjes met ieder een unieke vorm. Hierdoor zijn ze op speelse wijze te combineren met elkaar of juist met een hele strakke, moderne salontafel. Waarom kiezen voor een organische salontafel? Deze imperfecte vorm is naast trendy ook nog eens speels en sfeervol waardoor hij een warme uitstraling aan jouw interieur geeft.

Dit zijn onze organische eettafels

Salontafels in organische vormen zijn ontzettend populair, maar ook organische eettafels winnen steeds meer terrein onder de interieurliefhebber. De organische eettafels brengen een gevoel van warmte en gezelligheid met zich mee, waardoor de eethoek een uitnodigende plek wordt om met familie en vrienden samen te komen.