15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Stel jouw Rigas bank naar wens samen

Door Sara
08/04/2023
Rigas bank stel naar wens samen

Het uitzoeken van een bank is heel persoonlijk. De één gaat liever voor een hoekbank, de ander juist voor een 2-zitsbank of 3-zitsbank. Hoe ideaal is het wanneer je zelf je droombank kan samenstellen? Bank Rigas van IN.HOUSE weet daar wel raad mee!

Bijna al onze banken stel je volledig naar wens samen, net zoals Rigas. Deze prachtige bank is dankzij het maatwerkconcept volledig naar eigen smaak samen te stellen. Met een eenvoudig stappenplan ontwerp je een bank of fauteuil die geheel is afgestemd op jouw wensen en persoonlijke stijl. Wij vertellen je graag hoe jij jouw Rigas droombank vormgeeft!

1. Kies jouw favoriete model

Als basis van je persoonlijke ontwerp kies je jouw favoriete opstelling van Rigas uit de talloze elementen die mogelijk zijn. Welk model bank past er perfect in jouw woonkamer? Ga je voor een royale u-bank, comfortabele hoekbank, 2-zitsbank of toch liever een fauteuil? Je kiest uit meer dan 100 opstellingen, daardoor past Rigas in ieder interieur! Zelfs een trapezehoek is mogelijk.

2. Kies jouw persoonlijke stijl

Naast de opstelling heb je de keuze uit verschillende armleuningen, poten en zitdieptes. Rigas behoudt te allen tijde zijn eigen unieke uitstraling, maar met deze stijlopties geef je jouw bank een persoonlijke twist!

3. Zitcomfort afgestemd op jouw wensen

Gezien je heel wat uurtjes zult spenderen op jouw Rigas bank, is het belangrijk dat het comfort volledig afgestemd is op jouw wensen. Kies zelf of je jouw Rigas uitrust met Bonell + HR vulling of liever met HR + memoryfoam.

4. Rust Rigas uit met talloze extra opties

Om het comfort naar een nóg hoger level te tillen, zijn talloze extra opties beschikbaar. Rust jouw Rigas uit met een bed/relaxfunctie om je bank in een handomdraai om te toveren tot comfortabel bed. Lig je graag lekker languit? Ga dan voor een elektrische relaxfunctie en/of verstelbare zitting. Heb je weinig ruimte in je woning? Dan zijn de opberglade en opbergruimte waarmee Rigas is uit te rusten, de perfecte optie voor jou!

5. Kies het materiaal en de kleur

Last but not least kies je het gewenste materiaal en je favoriete kleur. Met de ruime keuze uit materialen, variërend van luxe leder tot zachte stoffen, geef je jouw Rigas bank iedere gewenste uitstraling. Daarnaast biedt Rigas een uitgebreide kleurenselectie, waardoor je jouw bank naadloos afstemt op je wensen en je interieur. Of je nu kiest voor een tijdloze neutrale tint of een gedurfd statement maakt met een levendige kleur, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk onderstaande Rigas banken in onze winkel

Enthousiast geworden over bank Rigas? Kom langs in onze woonwinkel in Huissen, onze meubeladviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw droombank!