Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Auping. Met liefde.

Door Amber
19/09/2018
Auping met liefde blog bij Jansen Totaal Wonen

Auping weet precies wat jij nodig hebt. Gemiddeld brengen we één derde van ons leven door in bed. Dit maakt de slaapkamer daarom een heel belangrijke plek. Om goed voor jezelf en voor je eigen gezondheid te zorgen is het noodzakelijk om een bed te hebben die past bij jouw slaapcomfort. Wanneer je niet goed uitrust kunnen er namelijk vervelende klachten optreden. Maar met een goed aangemeten bed komt zowel jouw lichaam als jouw geest tot rust.

Een goede nachtrust is erg belangrijk

Auping weet hoe belangrijk het is om een goede nachtrust te hebben. En hoe belangrijk een bed is voor vele momenten in jouw leven. Met de boxsprings en ledikanten van kwalitatief hoogstaand niveau zorgt Auping dat jij optimaal van deze momenten kunt genieten. Je beleeft er niet alleen de mooiste momenten, ook komen de beste ideeën ’s nachts naar boven. In je bed kun jij helemaal tot jezelf komen. Auping zorgt ervoor dat je rust, tijd en aandacht hebt in een Auping bed. Voor jezelf én voor elkaar. Met de video’s van Auping wordt dit extra goed duidelijk.

Heerlijk tot rust komen in een bed van Auping

voeten in bed bij Auping met liefde blog bij Jansen Totaal Wonen

Wij bij Jansen vinden een goede nachtrust net zo belangrijk. Daarom helpen wij iedere klant bij de keuze van het perfecte bed. Onze slaapexperts staan iedere dag voor jou klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Samen met jou zoeken ze het juiste slaapcomfort uit. Kom jij een keer proefliggen in onze showroom? Maak een afspraak door hier te klikken. Heb je geen tijd om langs te komen? Dan kan je natuurlijk ook onze gehele collectie online kijken! Klik dan hier.