15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Vacature interieuradvies en verkoper Huissen

Interieuradviseur & verkoopmedewerk(st)er

J shape
Jansen Totaal Wonen Huissen
Parttime/fulltime functie
Nu tijdelijk met startbonus*

Ben jij creatief, heb je passie voor interieurstyling en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends? Kan jij al je creativiteit kwijt in het samenstellen en ontwerpen van het droominterieur van onze klanten? Voor onze meubelafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerk(st)er (24-37 uur) die creatieve skills combineert in een interieuradvies voor onze klanten.

Als interieuradviseur bij Jansen Totaal Wonen adviseer jij onze klanten om zo hun woondromen waar te maken. In onze woonwinkel heb je de beschikking over prachtige meubelen en meubelmerken die je in een creatief interieuradvies kan gebruiken. Door goed te luisteren en je te verdiepen in de woonsituatie en woonwensen van je klant, ben je in staat het juist interieuradvies te presenteren in de vorm van een 3D ontwerp. Hierbij voer je inspirerende gesprekken waar je ook jouw eigen creativiteit in kwijt kunt. Je bent professioneel, enthousiast en je hebt een passie voor interieurstyling.

Onze ideale kandidaat:

 • Heeft passie voor interieur, styling en trends;
 • Heeft ervaring met 2D/3D CAD programma’s zoals Sketch-up;
 • Is communicatief sterk en kan goed luisteren naar de wensen van de klant;
 • Heeft een MBO opleiding afgerond in de richting van interieurontwerp;
 • Wordt enthousiast van het samenstellen van een droominterieur met klanten;
 • Heeft voor elke woonvraag een praktische en creatieve oplossing;
 • Is een fijne en professionele collega die binnen ons team past.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een marktconform salaris en een goede pensioenregeling volgens de cao wonen. Daarnaast garanderen wij je een leuke werkomgeving met fijne collega’s om je heen en bieden wij dagelijks een gratis bedrijfslunch. Ook geven wij je de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen, wij bieden volop opleiding, cursus- en trainingsmogelijkheden.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil je graag solliciteren? Stuur jouw motivatie samen met jouw CV naar werkenbij@jansentotaalwonen.nl of vul onderstaand formulier in en misschien word jij wel onze nieuwe collega!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 4 MB.

  Michel Jansen
  Bedrijfsleider

  📩  Sollicitatie
  Als jouw sollicitatie met CV en motivatie bij ons binnen is gekomen, kijken we of je een geschikte kandidaat bent voor de functie.

  📞 Eerste contact
  We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om kort kennis te maken en eventueel een eerste gesprek in te plannen in onze winkel.

  🫱🏽‍🫲🏽 Kennismaking
  Tijdens een gesprek in onze winkel, onder het genot van een kopje koffie met bedrijfsleider Michel Jansen, leer jij ons bedrijf kennen en leren wij jou kennen. Samen bespreken we jouw ervaring, competenties en interesses om een duidelijker beeld te vormen. Indien nodig vindt er nog een tweede gesprek plaats met commercieel directeur Maurits Heijmen of jouw toekomstige leidinggevende.

  📃 Aanbod
  Is er van beide kanten een match? Dan volgt er een (persoonlijke) contractbespreking. Na ondertekening ben je officieel onze nieuwe collega! Je wordt ingewerkt door een van onze ervaren collega’s en krijgt een persoonlijk opleidingstraject aangeboden via de IMG Academy.

  *Startbonus
  Je ontvangt nu tijdelijk een startbonus ter waarde van jouw bruto maandsalaris indien je 9 maanden bij ons in dienst bent! Vraag naar de specifieke voorwaarden tijdens je kennismakingsgesprek.