15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
interieuradvies

Interieuradviseur & verkoopmedewerk(st)er

J shape

Ben jij creatief, heb je passie voor interieurstyling en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends? Kan jij al je creativiteit kwijt in het samenstellen en ontwerpen van het droominterieur van onze klanten? Voor onze meubelafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerk(st)er (24-37 uur) die creatieve skills combineert in een interieuradvies voor onze klanten.

Als interieuradviseur bij Jansen Totaal Wonen adviseer jij onze klanten om zo hun woondromen waar te maken. In onze woonwinkel heb je de beschikking over prachtige meubelen en meubelmerken die je in een creatief interieuradvies kan gebruiken. Door goed te luisteren en je te verdiepen in de woonsituatie en woonwensen van je klant, ben je in staat het juist interieuradvies te presenteren in de vorm van een 3D ontwerp. Hierbij voer je inspirerende gesprekken waar je ook jouw eigen creativiteit in kwijt kunt. Je bent professioneel, enthousiast en je hebt een passie voor interieurstyling.

Onze ideale kandidaat:

  • Heeft passie voor interieur, styling en trends;
  • Heeft ervaring met 2D/3D CAD programma’s zoals Sketch-up;
  • Is communicatief sterk en kan goed luisteren naar de wensen van de klant;
  • Heeft een MBO opleiding afgerond in de richting van interieurontwerp;
  • Wordt enthousiast van het samenstellen van een droominterieur met klanten;
  • Heeft voor elke woonvraag een praktische en creatieve oplossing;
  • Is een fijne en professionele collega die binnen ons team past.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een marktconform salaris en een goede pensioenregeling volgens de cao wonen. Daarnaast garanderen wij je een leuke werkomgeving met fijne collega’s om je heen en bieden wij dagelijks een gratis bedrijfslunch. Ook geven wij je de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen, wij bieden volop opleiding, cursus- en trainingsmogelijkheden.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil jij graag solliciteren? Stuur een mail waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent. Stuur deze motivatie samen met jouw CV naar werkenbij@jansentotaalwonen.nl. Vergeet er niet duidelijk bij te vermelden dat het om de vacature ‘interieuradviseur & verkoopmedewerkster’ gaat. Misschien word jij wel onze nieuwe collega!