15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
Vacature meubels verkoper Duiven

Verkoopadviseur meubelafdeling

J shape
Nieuwe vestiging Duiven
Parttime/fulltime functie
Nu tijdelijk met startbonus*

Ben jij een spontane verkoper en heb jij een creatieve kijk? Dan is deze functie als meubelverkoper echt iets voor jou! Voor onze nieuwe vestiging aan de Cartograaf op Woonboulevard Duiven zijn wij per juli/augustus 2024 op zoek naar commerciële enthousiastelingen, zowel junior als senior en zowel fulltime als parttime. Kom jij ons team versterken?

Ben jij onze ideale kandidaat?

Door te luisteren en je te verdiepen in de woonsituatie van je klant, ben je in staat een persoonlijke woonoplossing te presenteren. Je haalt energie uit de inspirerende gesprekken, waar je ook jouw eigen creativiteit in kwijt kunt. Je bent pas helemaal tevreden als de klant blij is met het resultaat! Daarnaast ben jij:

 • Representatief;
 • Klantgericht en communicatief sterk;
 • Flexibel. Je vindt werken in het weekend geen probleem. Een weekenddag werken is onderdeel van deze functie;
 • Iemand met verkoopervaring. Dit is geen vereiste, maar wel een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Een prettige werkomgeving;
 • Werken in een gezellig en divers team;
 • Pensioensregeling conform CAO;
 • Een aantrekkelijke personeelskorting op al onze producten!

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil je graag solliciteren? Stuur jouw motivatie samen met jouw CV naar werkenbij@jansentotaalwonen.nl of vul onderstaand formulier in en misschien word jij wel onze nieuwe collega!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 4 MB.

  Michel Jansen
  Bedrijfsleider

  📩  Sollicitatie
  Als jouw sollicitatie met CV en motivatie bij ons binnen is gekomen, kijken we of je een geschikte kandidaat bent voor de functie.

  📞 Eerste contact
  We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om kort kennis te maken en eventueel een eerste gesprek in te plannen in onze winkel.

  🫱🏽‍🫲🏽 Kennismaking
  Tijdens een gesprek in onze winkel, onder het genot van een kopje koffie met bedrijfsleider Michel Jansen, leer jij ons bedrijf kennen en leren wij jou kennen. Samen bespreken we jouw ervaring, competenties en interesses om een duidelijker beeld te vormen. Indien nodig vindt er nog een tweede gesprek plaats met commercieel directeur Maurits Heijmen of jouw toekomstige leidinggevende.

  📃 Aanbod
  Is er van beide kanten een match? Dan volgt er een (persoonlijke) contractbespreking. Na ondertekening ben je officieel onze nieuwe collega! Je wordt ingewerkt door een van onze ervaren collega’s en krijgt een persoonlijk opleidingstraject aangeboden via de IMG Academy.

  *Startbonus
  Je ontvangt nu tijdelijk een startbonus ter waarde van jouw bruto maandsalaris indien je 9 maanden bij ons in dienst bent! Vraag naar de specifieke voorwaarden tijdens je kennismakingsgesprek.