Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
pronto wonen huissen showroom

Verkoper Pronto Wonen

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Op zoek naar een afwisselende baan als verkoop- en baliemedewerker? Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Denk je graag in oplossingen en lijkt het je leuk om jouw toekomstige collega’s in te maken met een potje pool in de pauze? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons filiaal van Pronto Wonen zijn wij per direct op zoek naar een commercieel talent dat graag deel wil uitmaken van een gezellig team voor 30-37 uur per week.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Door goed te luisteren en je te verdiepen in de woonsituatie van je klant, ben je in staat de perfecte woonoplossing te bedenken. Hierbij heb je inspirerende gesprekken waar je ook jouw eigen creativiteit in kwijt kunt. Je ziet vragen van klanten als een uitdaging om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Bij de balie ben jij namelijk hét aanspreekpunt! Uiteindelijk wil je dat de klant met een glimlach naar huis gaat, daar haal jij zelf energie uit! Verder voer je zo nu en dan ook ondersteunende, administratieve taken uit. Jij houdt wel van een beetje afwisseling in je werk! Daarnaast zoeken wij iemand die:

  • Een creatieve denkwijze heeft en communicatief sterk is;
  • Klantgericht en representatief is;
  • Zich graag verder wil ontwikkelen;
  • Het geen probleem vindt om in de weekenden te werken;
  • Verkoopervaring is geen vereiste, maar wel een pré.

Wat bieden wij jou?

Een leuke werksfeer met fijne collega’s om je heen is iets wat wij bij Jansen Totaal Wonen heel belangrijk vinden. Daarom hebben wij een kantine waar je gezellig samen met collega’s een potje kan poolen, tafelvoetballen of darten in de pauze. Voor de minder fanatiekelingen is het ook mogelijk om in alle rust te genieten van onze dagelijkse bedrijfslunch in de vorm van een buffet.

Verder geven wij je de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen: wij bieden opleiding- en trainingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij je natuurlijk een marktconform salaris en een goede pensioenregeling volgens cao. En dan zijn er nog de toffe personeelsfeesten en de kortingen op al onze producten!

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil jij graag solliciteren? Stuur een motiverende mail waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent. Stuur deze motivatie samen met jouw CV naar info@jansentotaalwonen.nl. Vergeet er niet duidelijk bij te vermelden dat het om de vacature ‘Verkoper – Pronto Wonen’ gaat en misschien word jij wel onze nieuwe collega!

Mocht je hier verder nog vragen in hebben horen we dat uiteraard graag!
telefonisch zijn we bereikbaar op: 026 326 9988