Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
Onze keukenadviseurs helpen je verder

Keukenverkoper Superkeukens Huissen

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten een mooie keuken samen te stellen? Ben jij communicatief sterk en ambieer jij een carrière als keukenverkoper? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij onze ideale kandidaat?

Voor ons filiaal Superkeukens in Huissen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte verkoopadviseur. Je hebt inspirerende gesprekken met klanten om erachter te komen wat hun wensen zijn en speelt hier vervolgens op in. Daarnaast zoeken wij iemand die:

  • Werken in het weekend geen probleem vindt
  • Flexibel is
  • Ruimtelijk inzicht heeft
  • Creatief en klantgericht is
  • Gaat voor kwaliteit

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een marktconform salaris en een goede pensioenregeling volgens CAO. Daarnaast garanderen wij je een leuke werksfeer met fijne collega’s om je heen. Ook geven wij je de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil jij graag solliciteren? Stuur een motiverende mail waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent. Stuur deze motivatie samen met jouw CV naar info@jansentotaalwonen.nl. Geef hierbij duidelijk aan dat het om vacature ‘Keukenverkoper – Superkeukens Huissen’ gaat en misschien word jij wel onze nieuwe collega!