15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
interieuradvies

Stage- & BBL plekken

J shape

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek en wil jij graag jezelf ontwikkelen bij de leukste woonwinkel van Gelderland? Wij bieden diverse plekken binnen ons bedrijf voor studenten die zich graag willen ontwikkelen door middel van een stage of een werken/leren (BBL) traject. Onze mogelijke functies: 

  • Verkoopadviseur
  • Interieuradvies
  • Meubelbezorger/magazijnmedewerker
  • Winkelstylist(e)

Verkoopadviseur

Als verkoopadviseur help je onze klanten met het kiezen en samenstellen van hun nieuwe meubels. Je adviseert hen in de keuze van het materiaal, comfort, opstelling, formaat en kleur(en). Door te luisteren en je te verdiepen in de woonsituatie van je klant, ben je in staat een persoonlijke woonoplossing te presenteren. Je haalt energie uit de inspirerende gesprekken met de klant, waar je ook jouw eigen creativiteit in kwijt kunt. Je bent pas helemaal tevreden als de klant blij is met het resultaat!

Interieuradvies

Ben jij creatief, heb je passie voor interieurstyling en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends? Kan jij al je creativiteit kwijt in het samenstellen en ontwerpen van het droominterieur van onze klanten? Dan zoeken wij jou!

Als interieurstagiair(e) bij Jansen Totaal Wonen help jij onze adviseurs om voor onze klanten hun woondromen waar te maken. In onze woonwinkel heb je de beschikking over prachtige meubelen en meubelmerken die je in een creatief interieuradvies kan gebruiken.

Door goed mee te luisteren en je te verdiepen in de woonsituatie en woonwensen van je klant, ben je in staat om mee te helpen aan het juiste interieuradvies. Hierbij denk je mee, kijk je mee en werk je het uit in 2D of 3D advies.

Meubelbezorger/magazijnmedewerker

Als meubelbezorger & magazijnmedewerker heb jij oog voor kwaliteit en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het hele logistieke centrum en de bezorging van meubels bij onze klanten. Je helpt klanten bij het ophalen van hun meubels, maar bent ook verantwoordelijk voor alle binnenkomende producten. Door middel van een nauwkeurige controle check jij of alle producten de gewenste kwaliteit hebben. Je zorgt ervoor dat de bestelbus is ingeladen en levert samen met je collega alle meubelen netjes af bij onze klanten. Ook help je klanten bij het uitpakken en in elkaar zetten van deze meubelen.

Winkelstylist(e)

Als winkelstyliste zorg jij ervoor dat de winkel er altijd tiptop uitziet. Je pakt nieuwe meubels en accessoires uit en stylet de winkel met deze producten naar de laatste trends. Ook help je onze klanten met jouw kennis en gevoel voor styling door ze hierin te adviseren en tips te geven. Wij leren jou nóg meer over woonstijlen, kleurgebruik en materialen.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil jij graag solliciteren? Stuur een mail waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent. Stuur deze motivatie samen met jouw CV naar werkenbij@jansentotaalwonen.nl. Vergeet er niet duidelijk bij te vermelden dat het om de vacature ‘Stage en BBL’ gaat.