15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
woonadvies bij Jansen Totaal Wonen

Weekendverkoper meubelafdeling

J shape
Jansen Totaal Wonen Huissen
Parttime functie
Nu tijdelijk met startbonus*

Ben jij een spontane verkoper en heb jij een grote passie voor interieur? Heb jij een creatieve kijk en zit verkopen in je bloed? En wil jij een leuke bijbaan naast je studie? Kom dan werken bij Jansen Totaal Wonen! Voor onze woonwinkel zijn wij per direct op zoek naar commercieel parttime talent voor in het weekend.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Werken bij Jansen Totaal Wonen betekent werken bij een woonwinkel die nog steeds groeit, en haar werknemers alle mogelijkheden biedt om het allerbeste uit zichzelf te halen. Door goed te luisteren en je te verdiepen in de woonsituatie van je klant, ben je in staat de juiste woonoplossing te presenteren. Hierbij heb je inspirerende gesprekken waar je ook jouw eigen creativiteit in kwijt kunt. Je bent enthousiast en je hebt een passie voor interieur.

Wat vragen wij?

 • Je bent representatief en flexibel;
 • Je bent klantgericht en communicatief sterk;
 • Je vindt werken in het weekend geen probleem;
 • Verkoopervaring is geen vereiste maar wel een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Een prettige werkomgeving;
 • Gratis bedrijfslunch;
 • Werken in een gezellig en divers team
 • Ruimte om jezelf nog verder te ontwikkelen, wij bieden opleiding- en trainingsmogelijkheden;
 • Een aantrekkelijke personeelskorting op al onze producten!

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil je graag solliciteren? Stuur jouw motivatie samen met jouw CV naar werkenbij@jansentotaalwonen.nl of vul onderstaand formulier in en misschien word jij wel onze nieuwe collega!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 4 MB.

  Michel Jansen
  Bedrijfsleider

  📩  Sollicitatie
  Als jouw sollicitatie met CV en motivatie bij ons binnen is gekomen, kijken we of je een geschikte kandidaat bent voor de functie.

  📞 Eerste contact
  We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om kort kennis te maken en eventueel een eerste gesprek in te plannen in onze winkel.

  🫱🏽‍🫲🏽 Kennismaking
  Tijdens een gesprek in onze winkel, onder het genot van een kopje koffie met bedrijfsleider Michel Jansen, leer jij ons bedrijf kennen en leren wij jou kennen. Samen bespreken we jouw ervaring, competenties en interesses om een duidelijker beeld te vormen. Indien nodig vindt er nog een tweede gesprek plaats met commercieel directeur Maurits Heijmen of jouw toekomstige leidinggevende.

  📃 Aanbod
  Is er van beide kanten een match? Dan volgt er een (persoonlijke) contractbespreking. Na ondertekening ben je officieel onze nieuwe collega! Je wordt ingewerkt door een van onze ervaren collega’s en krijgt een persoonlijk opleidingstraject aangeboden via de IMG Academy.

  *Startbonus
  Je ontvangt nu tijdelijk een startbonus ter waarde van jouw bruto maandsalaris indien je 9 maanden bij ons in dienst bent! Vraag naar de specifieke voorwaarden tijdens je kennismakingsgesprek.