15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten
interieuradvies-kleuradvies

Stage interieuradvies

J shape

Ben jij creatief, heb je passie voor interieurstyling en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends? Kan jij al je creativiteit kwijt in het samenstellen en ontwerpen van het droominterieur van onze klanten? Dan zoeken wij jou!

Als interieurstagiair(e) bij Jansen Totaal Wonen help jij onze adviseurs om voor onze klanten hun woondromen waar te maken. In onze woonwinkel heb je de beschikking over prachtige meubelen en meubelmerken die je in een creatief interieuradvies kan gebruiken.

Door goed mee te luisteren en je te verdiepen in de woonsituatie en woonwensen van je klant, ben je in staat om mee te helpen aan het juiste interieuradvies. Hierbij denk je mee, kijk je mee en werk je het uit in 2D of 3D advies.

Onze ideale kandidaat:

  • Heeft passie voor interieur, styling en trends;
  • Kan een plattegrond aflezen;
  • Volgt een studie in de richting van interieurontwerp;
  • Is leergierig en toont interesse in het vak;
  • Is communicatief sterk en kan goed luisteren;
  • Wordt enthousiast van het samenstellen van een droominterieur met klanten;
  • Heeft ervaring met SketchUp;
  • Is een fijne en representatieve leerling.

Wat bieden wij jou?

Een stageplaats waar jij jezelf kunt ontwikkelen en veel kunt leren op het gebied van interieuradvies en styling. Daarnaast kun je hier veel nieuwe kennis op doen omtrent kleuren, materialen, comfort en SketchUp (Lay-out). Je zult vele verschillende woonstijlen leren kennen, want de wens van iedere klant is anders.

Wij garanderen jou een leuke werkomgeving met fijne collega’s om je heen. Daarnaast hoef je geen eigen boterhammen meer te smeren ’s ochtends want wij bieden wij dagelijks een gratis bedrijfslunch.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil jij graag solliciteren? Stuur een mail waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent. Stuur deze motivatie samen met jouw CV naar werkenbij@jansentotaalwonen.nl. Vergeet er niet duidelijk bij te vermelden dat het om de vacature ‘Stage interieuradcvies’ gaat. Misschien word jij wel onze nieuwe collega!