15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Avek Stiel Max type 400 Bed

Avek Stiel Max type 400 bed
Hoogwaardige slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Max is het meest complete Stiel bed van Avek. De bedrand en achterwand zijn beide gestoffeerd, wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Ook aan comfort is geen gebrek. De duurzame, dwarsgespannen spiraalbodem heeft een open netwerk waardoor het ligvlak voor 88% ventilerend is. Zo wordt transpiratievocht snel afgevoerd en gaat het matras langer mee. Bovendien blijft je bed frisser. Dat is pas lekker slapen en uitgerust ontwaken!

Jouw eigen Avek Stiel

Stiel is verkrijgbaar in diverse lengte- en breedtematen. Daarnaast is de spiraalbodem zowel vast als elektrisch verstelbaar leverbaar. Tevens kies je uit verschillende extra opties, zoals een nachtkastje, leeslampjes en voetbeugels. Ontdek alle mogelijkheden in onze winkel en stel jouw Stiel bed naar wens samen!

Avek Stiel Max type 400 bed

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst