15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Fornuizen

Klassieke fornuizen bertazzoniBertazzoni fornuizen

Kwaliteit, stijl en prestatie

Upgrade je keuken met een klassiek fornuis voor ultieme culinaire ervaringen. Kies uit diverse stijlen gas- en inductiefornuizen met geïntegreerde ovens. Onze hoogwaardige collectie, van strakke inbouwmodellen tot vrijstaande pronkstukken, combineert stijl en functionaliteit. Kies voor kwaliteit, stijl en prestatie in jouw keuken met een fornuis!

Bertazzoni fornuis inductie

Waar moet je op letten bij het kiezen van een fornuis?

Gas, inductie of elektrisch fornuis

Bepaal allereerst welk type fornuis het beste bij jouw behoeften past. Gasfornuizen bieden directe controle over de vlam, terwijl inductiekookplaten bekend staan om hun energie-efficiëntie. Elektrische fornuizen bieden verschillende kookplaatmogelijkheden. Welke het best geschikt is, hangt af van jouw kookstijl en voorkeuren.

Afmetingen van het fornuis

Kijk goed naar hoeveel ruimte er in je keuken is voor het fornuis en stem je keuze af op jouw persoonlijke wensen. Een fornuis van 60 cm is ideaal voor een compacte keuken, terwijl grotere afmetingen zoals 90 cm, 100 cm of zelfs 120 cm geschikt zijn voor enthousiaste hobbykoks.

Aantal kookzones

Het aantal kookzones op het fornuis hangt samen met de grootte van het fornuis. Als je een groot gezin hebt of vaak uitgebreide maaltijden bereidt, overweeg dan een breder fornuis met meerdere kookzones. Voor compacte keukens volstaat een kleiner fornuis met bijvoorbeeld vier kookzones. Zo kun je nog steeds jouw favoriete gerechten bereiden, zelfs op beperkte ruimte.

Ovenfuncties

Veel fornuizen, zoals de fornuizen van het Italiaanse Bertazzoni, zijn uitgerust met een geïntegreerde oven. Let hierbij goed op de beschikbare ovenfuncties en bepaal welke je nodig hebt in jouw keuken. Denk bijvoorbeeld aan een stoom- of grillfunctie.

De verschillende fornuizen:

luxe-fornuis-bertazzoni

Inductie fornuis

Een inductiefornuis is een moderne en efficiënte keuze. Door elektromagnetische velden verwarmt het de pan direct, wat zorgt voor een snelle en nauwkeurige temperatuurregeling. Veiliger en energiezuiniger dan traditionele opties, blijven inductiekookplaten koel en zijn ze eenvoudig schoon te maken. Dankzij de snelheid, precisie en veiligheid zijn ze ideaal voor moderne keukens.

Bertazzoni fornuis met afzuigsysteem-keukenapparatuur

Fornuis met afzuigsysteem

Een fornuis met ingebouwd afzuigsysteem combineert koken en ventilatie op innovatieve wijze. Dampen en geuren worden direct afgevoerd voor een frisse keukenomgeving zonder aparte afzuigkap. Zo is dit fornuis ruimtebesparend en esthetisch aantrekkelijk!

Bertazzoni gas fornuis

Gasfornuis

Ontdek de precisie van koken met onze geavanceerde gasfornuizen. Dankzij directe vlamcontrole bereidt je snel en gelijkmatig je maaltijden.

Onze keukenmerken

In onze showroom vind je keukenapparatuur van bekende kwaliteitsmerken als AEG, Siemens, Bosch en nog veel meer.

SiemensAEGBoraLogo van BoschLogo van

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Misschien vind je deze keukenapparatuur ook interessant: