Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Trendhopper: Stijlstudio Scandinavian Industrial

Door Sophie
30/07/2021
stijlstudio scandinavian

Onlangs hebben we onze showroom vernieuwd bij Trendhopper. Zo ook onze stijlstudio’s. Deze zijn opnieuw gestyled door onze interieurstylisten en voorzien van de nieuwste woontrends, meubels, materialen en kleuren van 2021/2022. Daarom deze week uitgelicht: onze stijlstudio Scandinavian Industrial. Een Scandinavisch interieur met een industriële touch.

In deze stijlstudio zijn twee van de meest populaire woonstijlen gecombineerd: Scandinavisch en industrieel. Ben je fan van beide stijlen en kan je geen keuze maken? Dat hoeft dus ook helemaal niet. In stijlstudio Scandinavian Industrial laten wij zien hoe jij jouw twee favo stijlen kunt combineren. Dit doe je door door de juiste keuzes te maken op gebied van kleurgebruik, materiaal en accessoires. Dit zorgt voor een stijlvol én sfeervol interieur.

Kleurgebruik

Het kleurgebruik bij een Scandinavisch interieur is vaak licht en rustig. Bij een industrieel interieur zijn zwart metaal en hout een van de basis aspecten. Door lichte kleuren te combineren met hout en zwart metaal creëer je de perfecte combinatie voor jouw Scandinavisch industriële interieur. Neem bijvoorbeeld de Flores serie en de Viby salontafel die perfect passen in een industrieel interieur. Combineer deze met vloerkleed Cleo en bank Hylo voor een optimale Scandinavisch Industriële uitstraling.

Materiaal

Zoals omschreven wordt er in een industrieel interieur vaak gekozen voor zwart metaal en hout. Kies je puur voor meubels in deze stijl, dan krijg je een vrij eentonig en voornamelijk industriële look. Hoe geef je nu die Scandinavische touch aan jouw kamer? In stijlstudio Scandinavian Industrial is er gekozen voor de Hylo bank en het Cleo vloerkleed. Deze twee eyecatchers geven dit interieur de rustige Scandinavische uitstraling waar je naar op zoek bent.

” Hoogpolig Vloerkleed Cleo geeft de ruimte een zachte en rustige look “

Accessoires

Elke ruimte maak je compleet met de juiste accessoires. Hoe kies je de perfecte accessoires voor een kamer met een gecombineerde stijl? Voor deze twee stijlen kan je gaan voor naturelaccessoires zoals spiegel Felice of Plaid Alaski. Combineer dit met opvallende accessoires zoals vaas Organic en kunstplant palm zwart.

Meer inspiratie nodig? Hou dan onze inspiratiepagina in de gaten en volg ons op Pinterest of Instagram! Of bekijk de sfeervideo hieronder: