15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Trendhopper: Stijlstudio Blush

Door Sophie
06/07/2021
Stijlstudio Blush

Sinds kort is onze Trendhopper afdeling helemaal vernieuwd. Dit betekent niet alleen dat de afdeling anders is ingericht, ook heeft de afdeling er een aantal toffe stijlstudio’s bij! Ideaal voor als je op zoek bent naar wooninspiratie. Natuurlijk laten we deze prachtige stijlstudio’s niet aan jullie voorbijgaan dus lichten we er af en toe een uit op onze inspiratiepagina. We starten met Stijlstudio Blush.

Vandaag aan de beurt: het roze interieur van Stijlstudio Blush. Stiekem houdt iedereen wel een beetje (heel erg) van de kleur roze. Maar hoe stijl je nu een kamer met deze kleur zonder dat het begint te lijken op een kinderkamer of poppenhuis?

Stijlstudio Blush

In Stijlstudio Blush is ervoor gekozen om een hele zachte roze tint te gebruiken op de muur. Dit zorgt in combinatie met de neutrale kleuren meubels voor een rustige look. De zwarte look van de Gaya serie geeft de studio een luxe uitstraling. Bank Marlin: een zachte lichtgrijze bank, staat met zijn rustige kleur perfect in deze Stijlstudio met roze interieur.

“Wist je dat Bank Marlin ook in 100 andere stoffen te bestellen is?”

Om de studio toch interessant te houden is ervoor gekozen om de studio met verschillende accessoires af te maken. Hierin zijn felle roze tinten gecombineerd met lichte roze tinten en neutrale kleuren.

Accessoires

Dol op accessoires? Wie niet! Om jouw roze interieur een finishing touch te geven maak je je ruimte af met toffe accessoires. Kies bijvoorbeeld voor pluimgras of een andere kunstbloem, in combinatie met een eyecatcher zoals Vaas Fortune. Klok Seponi geeft de Stijlstudio die rustige, luxe look die het nodig heeft.

Meer inspiratie nodig?

Benieuwd naar meer van deze toffe Stijlstudio’s? Kom langs in de Trendhopper showroom in Huissen, hou onze inspiratiepagina in de gaten & volg ons op Pinterest en Instagram voor nóg meer wooninspiratie