15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Seniorenbedden

Auping Essential bedHasena Spezia bedAuping Noble bed

Seniorenbedden zijn speciaal ontworpen om het comfort en de veiligheid van ouderen te waarborgen. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker comfort is. Seniorenbedden bieden daarom diverse functies zoals verstelbare hoogtes, gemotoriseerde ondersteuning en ergonomische matrassen, die bijdragen aan een betere nachtrust en gemakkelijker in- en uitstappen. Bovendien kunnen seniorenbedden worden aangepast aan individuele behoeften, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen of medische aandoeningen. Al onze bedden zijn naar wens samen te stellen en daardoor geschikt voor senioren. Onze slaapexperts helpen je graag tijdens een persoonlijk advies!

Jouw seniorenbed op maat

Kom langs in onze ruime beddenshowroom en ervaar zelf het comfort van onze seniorenbedden van hoogwaardige slaapmerken. Ontdek alle mogelijkheden in comfort, kleuren & meer.

Beddenwinkel Jansen Totaal Wonen

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
aupingLogo van CinderellaLogo MagnitudeLogo van Avek

Elektrisch seniorenbed

Een van de belangrijkste kenmerken van seniorenbedden is hun verstelbaarheid. Door de mogelijkheid om zowel het hoofdeinde als het voeteneinde van het bed te verstellen, kunnen senioren de perfecte slaaphouding vinden die de druk op hun rug en gewrichten vermindert. Daarnaast kan een verhoogd hoofdeinde helpen bij ademhalingsproblemen, terwijl een verhoogd voeteneinde de bloedcirculatie kan verbeteren. Deze functies maken seniorenbedden een ideale keuze voor mensen die lijden aan gezondheidsproblemen zoals artritis, slaapapneu en reflux.

Verbeter je welzijn met een bed voor senioren

Investeren in een seniorenbed is investeren in gezondheid en welzijn. Naast het bieden van fysiek comfort, dragen deze bedden bij aan een betere slaapkwaliteit, wat cruciaal is voor het algehele welzijn. Een goede nachtrust kan het immuunsysteem versterken, de geestelijke gezondheid verbeteren en de dagelijkse energieniveaus verhogen. Dankzij een ruime keuze uit stijlen en functies, passen seniorenbedden in elk interieur.

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst