15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Persoonlijk keukenadvies

Stel jouw droomkeuken samen in Huissen

Persoonlijk keukenadvies bij Jansen Totaal Wonen

Jouw droomkeuken. Onze expertise.

Jansen Totaal Wonen in Huissen is expert als het gaat om keukens. In het traject naar jouw droomkeuken word je volledig begeleid door onze experts. Geïnteresseerd in uitgebreid advies? Plan dan vooraf een gratis adviesafspraak met ons in. Onze adviseurs hebben dan alle tijd om jou goed te helpen. Zij vertalen jouw keukendroom naar een realistisch 3D ontwerp.

Een afspraak is geheel vrijblijvend
Eerlijk advies van deskundige keukenexperts
Persoonlijk maatwerk

Uitgelichte keukens

In onze showroom vind je luxe keukens, moderen keukens, greeploze keukens, tijdloze keukens, landelijke keukens en industriële keukens. Met merken als Rötpunkt, Schüller, next125, Miele, Siemens, Bora, Quooker stel je met onze keukenexperts jouw ideale keuken samen. Bekijk onze nieuwste showroomkeukens in onze showroom in Huissen en laat je inspireren door de nieuwste keukentrends en -stijlen.

Velen gingen je voor

9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.

Maak een afspraak

Maak een afspraak met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Maak een afspraak
Alt tekst