15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Persoonlijk keukenadvies

Stel jouw droomkeuken samen in Huissen

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Jouw droomkeuken. Onze expertise.

Jansen Totaal Wonen in Huissen is expert als het gaat om keukens. In het traject naar jouw droomkeuken word je volledig ontzorgd door onze experts. Geïnteresseerd in uitgebreid keukenadvies? Plan een gratis afspraak in. Onze adviseurs hebben dan alle tijd om jou uitgebreid te helpen en jouw keukendroom naar een realistisch 3D ontwerp te vertalen.

Een afspraak is geheel vrijblijvend
Eerlijk advies van deskundige keukenexperts
Persoonlijk maatwerk

Kwaliteitskeukens in alle stijlen

In onze showroom vind je luxe keukens, moderne keukens, greeploze keukens, tijdloze keukens, landelijke keukens en industriële keukens van Duitse topmerken. Per keukenmerk hebben we een selectie keukens gemaakt die inspiratie geven voor jouw droomkeuken. Door te spelen met kleuren en materialen creëer je een unieke sfeer die perfect aansluit op jouw persoonlijke voorkeur. Laat je inspireren door de nieuwste keukentrends en -stijlen.

Onze hoogwaardige keukenmerken

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Keukenshowroom in Huissen

Bekijk de nieuwste keukens en test talloze luxe keukenapparatuur live in onze showroom in Huissen. Ontdek een gevarieerd aanbod aan unieke keukenopstellingen en werkbladmaterialen.

Keukenshowroom Huissen persoonlijk keukenadvies

Velen gingen je voor

9.5 / 10

Seinhorst

Mooie kwaliteit keukens. Fijn geholpen bij de keuze en een ideaal stappenplan: oude keuken verwijderen en afvoeren, leiding en stucwerk aanpassen, nieuwe keuken plaatsen. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Jansen!
10 / 10

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht. Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.
7 / 10

Maanen

Keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen en inmiddels geplaatst via all in pakket. Netjes gewerkt. Er kwamen onvoorziene dingen naar voren, maar ook daar is een oplossing voor gezocht. Iedereen goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze mee bezig zijn.

Maak een afspraak

Plan een afspraak in met één van onze keukenexperts en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom geheel kosteloos te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp.

Ook in de avonduren staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak
Alt tekst