15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Een kijkje in de keuken van familie kleij

Door Michelle
16/08/2019
Een kijkje in de keuken van Jansen Totaal Wonen

Onlangs hebben wij een keuken mogen plaatsen bij familie Kleij in Nijmegen. Meneer en mevrouw Kleij zijn zeer tevreden over het gehele proces. Bekijk hieronder het eindresultaat!

“Wij zijn toen wij besloten hadden een nieuwe keuken aan te schaffen direct naar Jansen Totaal Wonen gegaan, omdat wij zeer tevreden waren over onze oude keuken die 24 jaar geleden door Jansen is geleverd. Wij zijn uitstekend geholpen door Emiel Buurman, die goed naar onze wensen luisterde en die vertaalde in een inzichtelijk concept, zodanig dat wij gelijk de eerste dag de keuken besteld hebben. Het vervolgtraject, demontage van de oude keuken en plaatsing van de nieuwe, verliep ook zeer professioneel. Wij zijn zeer content met deze aankoop en kunnen Jansen Totaal Wonen absoluut aanbevelen als een zeer betrouwbare partner,” vertelt meneer Kleij.

Mr. Kleij

Ook trots op jouw Keuken en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn in kijkje in de keuken bij!