15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Een kijkje in de keuken van Timo & Kim

Door Michelle
27/11/2019
Een kijkje in de keuken van Jansen Totaal Wonen

Onlangs hebben wij een keuken mogen plaatsen bij Timo en Kim. Een aantal maanden geleden zijn zij bij ons in de showroom geweest en hebben we samen hun droomkeuken ontworpen. In deze blog lees je wat Timo en Kim belangrijk vonden bij de aankoop van hun keuken.

Wij vinden het belangrijk dat er een gedeelte in de keuken is waarbij je kunt samenzijn terwijl je aan het koken bent, vandaar dat wij gekozen hebben voor een bar aansluitend aan de keuken. Zo halen we een stukje gezelligheid naar de keuken.Vanwege veel lichtinval, hebben wij gekozen voor een lichte keuken, zodat het allemaal één geheel is.

Timo

BORA kookplaat

De kookplaten van BORA staan bekend om het afzuigsysteem dat zich niet boven de kookplaat bevindt, maar er juist in. Dit zorgt ervoor dat de damp direct in de kookplaat gaat in plaats van eerst naar boven.

Siemens oven & magnetron

Timo & Kim hebben gekozen voor een aparte magnetron en oven van Siemens. Deze zijn niet alleen veelzijdig, maar maken met hun opvallende design ook een krachtig visueel statement.

Franke kraan

Bij de keuken is er gekozen voor een vierkante spoelbak in combinatie met een kraan van Franke, om in lijn te blijven met het strakke design van de keuken. Zo is de keuken één modern geheel.

Ook trots op jouw Keuken en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn in kijkje in de keuken bij!