15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Een kijkje in de keuken van Paulien

Door Michelle
24/02/2021
Afbeelding voor Een kijkje in de keuken van Paulien

Wij hebben weer een nieuwe ‘Kijkje in de keuken bij’ voor je klaarstaan. Dit keer nemen we een kijkje in de keuken van Paulien! Benieuwd naar de nieuwe keuken én het verhaal? Lees dan snel verder!

P.s. onlangs hebben we ook haar interieur mogen bewonderen. Benieuwd? klik hier.

Een persoonlijke keuken inspireert

Weer een tijdje geleden hebben we een JTW keuken mogen plaatsen bij Paulien. Daarom zijn we langsgegaan om haar unieke Jansen Totaal Wonen Keuken te bewonderen! Na al die tijd zijn ze alsnog erg blij met de uitgekozen keuken.

‘’we zijn goed geholpen door de JTW keukenadviseur en erg tevreden over het eindresultaat!’’

Paulien

Landelijk modern

Een keuken wordt persoonlijk door de aankleding en door het toevoegen van decoratie. Paulien heeft bij haar keuken gekozen voor een modern landelijke look. Dit heeft ze gedaan door houten accessoires en wanddecoratie toe te voegen.

Verder heeft ze gekozen voor komgrepen in combinatie met de ‘push to open’ fronten. Hierdoor zijn alle grepen weggewerkt. In combinatie met de houten accessoires en decoratie krijgt de keuken een meer landelijk, moderne uitstraling.

Veelzijdig middelpunt

Deze moderne keuken oogt heel ruimtelijk. We hebben het keukengedeelte namelijk aangebouwd om meer ruimte te creëren. Zo loopt onze woonkamer ook mooi over naar onze keuken. Wanneer we in de keuken staan zijn we daardoor betrokken bij wat er in de woonkamer gebeurt. We hebben hierdoor altijd contact met de woonkamer.

Geïnspireerd geraakt door de Een kijkje in de Keuken van Paulien? Bekijk de rest van onze blogs voor nog meer inspiratie!

Ook trots op jouw Keuken en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn in kijkje in de keuken bij!