15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Een kijkje in de keuken van familie de Bont

Door Michelle
13/11/2019
Een kijkje in de keuken van Jansen Totaal Wonen

Onlangs hebben wij een keuken mogen plaatsen bij meneer en mevrouw de Bont. Een aantal maanden geleden zijn zij bij ons in de showroom geweest en hebben zij met één van onze keukenadviseurs hun perfecte keuken samengesteld.

“Wij hebben een aardig grote ruimte voor de keuken in onze woonkamer. Als er een kleine keuken in zou komen, dan zou de keuken helemaal in het niets vallen, vandaar dat wij hebben gekozen voor een grote U-vormige keuken met een soort bargedeelte, om openheid te creëren naar de woonkamer. We wilden geen witte keuken, omdat we dat niet in onze ruimte vonden passen. Een keuken die niet standaard is, dat is onze keuken eigenlijk geworden!” 

De Bont

Quooker

Waar we het meest blij mee zijn? De Quooker!” Meneer en mevrouw de Bont hebben gekozen voor een Quooker, omdat ze dit ideaal vinden. Zo kunnen zij ’s ochtends direct een kopje thee drinken zonder eerst te moeten wachten op de waterkoker.

AEG afzuigkap

Deze design afzuigkap van AEG heeft een bijzondere uitstraling. Zo staat hij schuin naar beneden en kun je hem openklappen wanneer je de afzuiging aanzet. Ook is de afzuigkap voorzien van verlichting, zodat je alles goed kunt zien als je aan het koken bent!

Ladensysteem

Door het handige ladensysteem van Schüller heb je eigenlijk meerdere laden in één kast. Zo ziet het er netjes en opgeruimd uit! Meneer en mevrouw de Bont zijn super blij met deze lades, omdat ze zo genoeg ruimte hebben voor hun servies.

Ook trots op jouw Keuken en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn in kijkje in de keuken bij!