15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Dit zijn onze 10 populairste items

Door Sophie
20/04/2023
Dit zijn onze 10 best verkochte items

Met 15.000m2 aan wooninspiratie vind je in onze winkel alles om heerlijk te wonen. Met prachtige merken zoals XOOON, Baenks, JaxxChoice en IN.HOUSE bieden wij een grote collectie aan meubels en accessoires. Zo zijn er voor iedere stijl passende meubels te vinden in onze winkel, maar toch zijn er een aantal items die ontzettend populair zijn bij onze klanten. In deze blog zetten wij onze 10 populairste items voor je op een rijtje.

1. Hoekbank Lotta van JaxxChoice

Lotta is een elegante dame en past door haar lichtgrijze geweven stof perfect bij de woontrends van nu. In deze ruime opstelling is Lotta ideaal om met het hele gezin op te relaxen, maar uiteraard stel je Lotta geheel samen naar eigen wens!

2. Salontafel Masura van XOOON

Ook salontafel Masura past precies binnen de huidige interieurtrends. Dit komt door zijn organische vormen en marmerlook. Masura is een tafelserie en dus in diverse varianten en kleuren te verkrijgen.

3. Bank Rigas van IN.HOUSE

Geen bank die zo veel mogelijkheden biedt als onze Rigas! Naast het zitcomfort kun je ook de look van de Rigas bank samenstellen. Kies jouw poten, rugleuning, armleuning, stof & kleur! Lees meer over het ontwerpen van de Rigas in onze blog.

4. Eettafel Canarias van IN.HOUSE

Nieuw in onze collectie en toch al een prominente plek in dit lijstje. De marmerlook en beige tint van deze eettafel maakt hem zeer populair.

5. Spiegels Philou van WOOOD

Misschien heb je ze al gespot bij @myhomeofzodiac aan de muur. Zij heeft deze toffe organische vorm spiegels gekocht in onze winkel! Het leuke aan deze spiegels is dat je ze als set kunt ophangen, of los van elkaar. Jij bepaalt!

6. Roomdivider Fresno van XOOON

Deze roomdivider vul je met jouw favoriete woonaccessoires en zorgt voor een speelse twist in jouw interieur. Door het gebruik van donker hout en zwart metaal past deze kast helemaal bij de woontrends van 2023.

7. Relaxfauteuil Lerira van IN.HOUSE

Relaxen in stijl doe je met relaxfauteuil Lerira. Dit model heeft heel veel mogelijkheden, zo stel je altijd een Lerira samen die bij jouw stijl en wensen past.

8. Vloerlamp Alba van van Baenks

Deze vloerlamp is een heuse verschijning in jouw interieur. Alba is een echte eyecatcher! Met haar stoere zwart metalen poot en glimmend bronzen lampenkap past deze vloerlamp naadloos in een hotel chic interieur.

9. Eetkamerstoelen Dutchz 1700 van House of Dutchz

Deze eetkamerstoelen onderscheiden zich door een robuuste uitstraling en een grandioos comfort. Verkrijgbaar als eetkamerstoel mét of zonder armleuningen. Door de skatewieltjes verplaats je je eenvoudig aan jouw eettafel.

10 Eetbank Kix van Trendhopper

Een knusse sfeer creëren in de eethoek? Dan kies je natuurlijk voor een eetkamerbank. Kix biedt genoeg ruimte en is ook nog eens heel trendy.

Kies voor persoonlijk interieuradvies

Een van deze populaire items in huis halen? Kies voor persoonlijk interieuradvies. Wij staan voor je klaar om jou te helpen met het stylen en inrichten van jouw woning aan de hand van jouw stijl en wensen. Jouw woondromen worden werkelijkheid.

interieuradvies