15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij Peter & Daan

Door Michelle
04/11/2020
binnenkijken bij peter en daan van Jansen Totaal Wonen

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij Peter en Daan. Ben jij benieuwd naar het interieur én het verhaal? Kijk dan snel verder!

Before & After

Onlangs hebben we onze woonkamer aangepakt d.m.v. het interieuradvies van Jansen Totaal Wonen. Voor we hier kwamen wonen was ons interieur namelijk een verzameling van meubels die we in het verleden aan hadden geschaft. Het oogde rommelig, maar wel gezellig. Ons vorige huis was een stuk donkerder dan ons nieuwe huis. En daar vonden we een wat lichter interieur beter bij passen. Uiteindelijk zijn enkel de eetkamerstoelen en twee Lotek lampen mee verhuisd naar het nieuwe huis.

Tijdloos als basis

‘’We hebben geprobeerd het interieur zo tijdloos mogelijk te maken. Dat is best een uitdaging aangezien interieurwinkels vaak op trends inspelen. Maar in de basis is het tijdloos geworden.”

Peter & Daan

Dit komt met name door de Hülsta kasten en een aantal design klassiekers. Wat we ook erg fijn vinden aan de Hülsta kast is de grote schuifdeur die de televisie verbergt. Op die manier hebben we geen interieur dat om de televisie is gebouwd.

Kleur bekennen

De kleur van de bank heeft interieuradviseuse Ester als uitgangspunt genomen. Aangezien deze door zijn grootte vrij dominant aanwezig is. De kleur van de bank vonden wij mooi bij de licht eiken vloer passen die we op het oog hadden.

‘’Ook wilden we een wat koelere kleur omdat de ruimte al warm genoeg is door al het zonlicht dat naar binnen schijnt. Op basis daarvan heeft ze de kleuren op de muren bepaald en de rest van het interieur.’’

Peter & Daan

Favoriete plek

Onze favoriete plekken zijn toch wel de chaise longue, bij het raam en de eettafel. Met dat prachtige uitzicht op de stad en altijd veranderende luchten raak je nooit uitgekeken. Het is een fijn hoekje van onze grote bank. Voor we hier kwamen wonen aten we zelden aan tafel. In dit huis is er nog geen dag voorbij gegaan zonder dat we aan tafel eten. We hebben er standaard vier stoelen staan maar we kunnen er tot met zes mensen aan eten.

Blij met het eindresultaat

Met het resultaat zijn we heel blij. Het lijkt op het eerste gezicht allemaal erg koel maar straalt toch warmte uit. Tijdens de verhuizing zijn we ook wat oude landkaarten en een aquarel tegen gekomen die perfect bij deze kleuren passen. Deze hebben we opnieuw laten inlijsten en passen weer prachtig in ons interieur.

Dezelfde stijl als Peter en Daan in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door de binnenkijken bij Peter en Daan en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst