15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij Eric & Marjolein!

Door Michelle
29/07/2020
Binnenkijken bij Eric en Marjolein, bij Jansen Totaal Wonen.

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij Eric en Marjolein. Ben jij benieuwd naar het interieur én het verhaal? Kijk dan snel verder!

Eenheid & rust

Onlangs hebben Eric en Marjolein hun woonkamer aangepakt d.m.v. het interieuradvies van Jansen Totaal Wonen. Uit ervaring blijkt namelijk dat het inrichten van je huis toch best lastig kan zijn!

Voorheen hadden we verschillende meubels gecombineerd en de indeling was ook anders dan hoe het nu is. De indeling die we hadden zorgde er voor dat de kamer minder ruimtelijk oogde. Dit wilde we graag aanpakken. Verder was een van onze wensen om meer eenheid te creëren in ons  interieur. Tijd voor verandering dus..

Inspiratie opdoen

Voorafgaand aan het Interieuradvies hebben we samen gezocht op Pinterest en een moodboard samengesteld. Ideaal om alvast een beeld te vormen van ons nieuwe interieur! Hierdoor had de interieuradviseuse al een goed beeld wat onze smaak is, maar ook vooral: wat niet. Na het interieuradvies gesprek is onze woonkamer helemaal uitgetekend. Door het 3d ontwerp kregen we een goed beeld hoe de meubels tot z’n recht komen in onze woonkamer.

‘’We hadden nooit verwacht dat bepaalde meubels zouden passen! Onze interieuradviseuse heeft onze verwachtingen overtroffen. We hadden nooit kunnen bedenken dat bank Björn op deze manier in de ruimte zou passen. Door deze indeling oogt het veel groter. ’’

Eric en Marjolein

Cleane look

Kitch, tierelantijnen en items met dierenprints komen er bij ons niet in. Je maakt ons blij met een clean, rustig interieur met een knipoog. Daarom zijn we ook blij met de lichtroze Irabo fauteuil met hocker. Dit brengt net wat kleur in de ruimte en is een echte eyecatcher!

Everybody happy

‘’Mijn man zou het liefst gaan voor een cleane look met zwart lederen bekleding. We hebben hier een middenweg in gevonden. Gelukkig hebben we nu een interieur waar we allebei happy mee zijn.’’

Marjolein

Opbergen maar

Een van onze wensen voor het nieuwe woonprogramma was: opbergruimte. We zijn namelijk echte spelliefhebbers. Voorheen stond dit allemaal in het zicht en dit oogde wat onrustig. Door het nieuwe woonprogramma van Madeira en Domani hebben we veel opbergruimte erbij gekregen. Het leuke aan de Domani highboard en de Domani bergkast is dat er aan de achterkant verlichting is ingebouwd. Zo creëer je een ruimtelijk effect en tegelijk ook nog eens sfeer! Ideaal dus.

Kleurcombi is key

‘’Door de kleurcombinatie roze, grijs en donkerbruine houtlook komt de kleur van de vloer veel beter uit. We kregen zelfs de opmerking of we de vloer ook vernieuwd hadden!’’

Dezelfde stijl als Eric en Marjolein in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het interieur van Eric en Marjolein en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst