15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij Bram

Door Michelle
23/12/2020
Afbeelding voor Binnenkijken bij Bram

Binnenkijken bij! Wij hebben weer een nieuwe Binnenkijken bij voor je klaarstaan. Deze keer gaan wij binnenkijken bij Bram. Ben jij benieuwd naar het interieur én het verhaal? Kijk dan snel verder!

Hoe zou je je interieur omschrijven?

Ik zou mijn interieur omschrijven als industrieel gemixt met moderne elementen. Ik heb gekozen voor roze, groene en rosé kleurige accessoires. Deze kleuren hebben we eigenlijk overal doorgetrokken in het interieur. Zo vormt het meer één geheel. Deze kleurcombi zorgt voor veel warmte in ons huis.

‘‘Ik was op zoek naar nieuwe meubels en bij Jansen Totaal Wonen ben ik goed geslaagd. Het fijne was dat alles onder één dak valt, waardoor je vaak in 1x kunt slagen.’’

Bram

Het eindresultaat

Ik ben langsgegaan en heb gekeken of er meubels waren die in mijn interieur paste. Zo had ik al de groene kleur op de muur uitgezocht. @trendhopperhuissen heeft me geholpen met het combineren van de hoekbank en de muur. Ik twijfelde over de kleur, maar ben uiteindelijk voor een donkerbruine bank gegaan. En daar heb ik zeker geen spijt van! De bruine tint staat het best bij de rest van het interieur.

Afstemmen maar

De vloer lag er al en daar heb ik de rest van het interieur op afgestemd. Zo heb ik gekozen voor kasten met dezelfde houtsoort om deze op elkaar af te stemmen.

Favo spot

Het meest blij ben ik met de serre. Deze voorziet het achtergedeelte van genoeg licht en accentueert de mooie zitbank en zithoek. Ook hier heb ik de groene kleur laten terugkomen.

Verschillende hoeken van mijn huis vind ik eigenlijk wel goed gelukt. Vooral de grote vaas met roze bloemen, in combinatie met het zwart-wit schilderij.

Dezelfde stijl als Bram in huis?

Ben jij geïnspireerd geraakt door de binnenkijken bij Bram en wil jij een soortgelijk interieur? Wij hebben wat producten voor je op een rijtje gezet!

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst