15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Zo dek je jouw kersttafel volgens de laatste trends

Door Manou
07/12/2023
Afbeelding voor Zo dek je jouw kersttafel volgens de laatste trends

De feestdagen staan weer voor de deur! Ben jij er al klaar voor of ervaar je stress bij het dekken van die lange, feestelijke tafel? Geen zorgen! Wij laten je zien hoe je jouw kersttafel dekt volgens de laatste trends. Zo creëer je een betoverende sfeer voor een onvergetelijke kerst!

Unieke kerstthema’s

Geef je kerstdecoratie een nieuwe dimensie met elegante thema’s! Kies voor een classic chique thema met diepe, rijke kleuren zoals minimalistisch rood. Voor een sprookjesachtige sfeer ga je voor een winterwonderlandthema met een wit tafelkleed, kristallen glazen en zilver servies. Ben jij in voor meer glitter en glamour? Dan is een zwarte kersttafel met gouden accenten jou op het lijf geschreven!

Mix en match

Geef een feestelijke twist aan je kerstdecor met een creatieve mix van stijlen. Combineer diverse borden en glazen voor een geordende chaos die de gezelligheid naar een hoger niveau brengt tijdens de kerstdagen. Behoud eenheid door dezelfde accentkleuren te gebruiken of te werken met ton-sur-ton tinten in je servies.

Kleurrijke kaarsen

Maak de kerstdagen extra feestelijk met een kleurrijk huis, want tijdens de feestdagen bestaat zoiets als teveel kleur niet! Bovendien past kleur perfect bij de woontrends van 2024, waardoor je interieur helemaal tot leven komt.

Organisch glaswerk

Het klassieke interieur maakt een moderne, kleurrijke comeback! Diepe, rijke kleuren vormen de basis voor een warme, elegante sfeer. Ervaar de elegantie van organisch glaswerk tijdens de feestdagen. Van wijnglazen tot glazen vazen, de vloeiende lijnen en natuurlijke vormen maken jouw kersttafel sierlijk.