15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Woonwinkel Huissen

Maak een rondje door onze woonwinkel
Showroom jansen totaal wonen

Dit vind je allemaal in onze woonwinkel

Bij Jansen Totaal Wonen vind je 15.000 m2 aan wooninspiratie. Of je nu op zoek bent naar jouw droomkeuken, een comfortabele bank of een nieuw bed voor de ultieme nachtrust, je vindt het allemaal in onze woonwinkel in Huissen. Benieuwd hoe een bezoek aan Jansen Totaal Wonen eruit ziet? Wij geven je alvast een sfeerimpressie! Wij hebben een uitgebreid aanbod op het gebied van wonen, keukens en slapen. Onze showroom is perfect om een dagje inspiratie op te doen en te komen shoppen. Je vindt bij ons de mooiste meubels en merken. Dus maak een digitaal rondje door de winkel op deze pagina of kom langs in onze showroom in Huissen.

Dit vind je op de begane grond:

Dit vind je op de eerste verdieping:

Persoonlijk advies nodig?

Onze experts staan voor je klaar! Voor iedere woondroom hebben wij passend advies op maat. Samen creëren wij jouw droominterieur of droomkeuken.

Persoonlijk keukenadvies bij Jansen Totaal Wonen
interieuradvies
slaapadvies bij Jansen Totaal Wonen
Zitexpert JTW
Persoonlijk interieuradvies

Tijd voor lunch!

Heb je de perfecte meubels gevonden of wil je even bijkomen van het winkelen? In onze woonwinkel kan je genieten van een lekker kopje koffie, thee, cappuccino of glaasje frisdrank van het huis. Ook is er een lunchkaart met vers belegde broodjes in het weekend om het dagje uit compleet te maken. Woonshoppen bij Jansen Totaal Wonen is dus inspirerend én gezellig!

kopje koffie tijdens het woonshoppen

Bezoek onze woonwinkel in Huissen

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13.00 – 17.30 uur
10.00 – 17.30 uur
10.00 – 17.30 uur
10.00 – 17.30 uur
10.00 – 17.30 uur
10.00 – 17.30 uur
12.00 – 17.30 uur