15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Nolte Horizont 100 & 110 kledingkast

Kledingkast Nolte HorizontKledingkast Nolte Horizont3Kledingkast Nolte Horizont4Afbeelding voor Nolte Horizont 100 & 110 kledingkast
Hoogwaardige slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

De Horizont kledingkast van Nolte is volledig aan te passen aan jouw slaapkamer. Of het nu onder een schuin dak is, in een hoek of tegen een rechte wand, Horizont past perfect in elke ruimte. De kast is beschikbaar in 10 breedtes, 3 hoogtes en 2 dieptes. Je kiest uit een breed scala aan materialen en kleuren voor de fronten en interieurafwerking. Maak de kast compleet met je favoriete handgrepen. Daarnaast heb je de mogelijkheid voor draaideur- of vouwdeurkasten, hoekoplossingen, bovenkasten en bijpassende ladekasten en bedsystemen. Op verzoek is maatwerk ook mogelijk, zoals verkortingen en aangepaste hoeken.

Jouw Nolte Horizont op maat

Doordat Horizont volledig op maat samen te stellen is, pas je hem volledig aan naar jouw slaapruimte en woonwensen. Ga je liever voor een grote, hoge kast in wit of heeft een donkere, lage kast jouw voorkeur? Alles is mogelijk!

Afbeelding voor Jouw Nolte Horizont op maat

Interieurmogelijkheden van jouw Nolte kledingkast

De kledingkasten van Nolte bieden een breed scala aan interieurmogelijkheden om jouw kast volledig af te stemmen op je behoeften. Kies uit verschillende looks, waarbij stijlvolle laden en ladeorganisatoren zorgen voor een geordende opbergruimte. Functionele elementen zoals rekken en planken optimaliseren de beschikbare ruimte, terwijl dozen en ladeverdelers voor ladekasten extra organisatie bieden. Een binnenspiegel en metalen elementen voegen zowel functionaliteit als een moderne touch toe. Extra opbergruimte? Rekken aan de zijkant van de kast creëren nog meer mogelijkheden voor het opbergen van spullen. Geïntegreerde verlichting zorgt ervoor dat de inhoud van de kast altijd goed zichtbaar is. Zo creëer je met Nolte een kledingkast op maat die zowel praktisch als elegant is.

Advies over een kledingkast op maat

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk advies over een kledingkast op maat. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze adviseurs de tijd voor je heeft.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst