15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Nolte Concept Me kledingkast

Kledingkast Nolte Concept Me3Kledingkast Nolte Concept MeKledingkast Nolte Concept Me4Afbeelding voor Nolte Concept Me kledingkast
Hoogwaardige slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

De Concept Me kledingkast van Nolte staat bekend om zijn slimme opbergoplossingen en karakteristieke design. Ga voor een schuif-, draai- of vouwdeurkast en kies uit 15 breedtes, 2 hoogtes en 3 dieptes. Tevens zijn er soortgelijke ladekasten en bedsystemen verkrijgbaar voor een harmonieus geheel. Je stemt jouw kast tevens volledig af op jouw woonstijl dankzij de keuze uit talloze kleuren en materialen voor de deuren, de ombouw & het interieur en verschillende handgrepen.

Jouw eigen Nolte Concept Me kledingkast

Je stelt kledingkast Concept Me volledig naar wens samen, waardoor je hem volledig aanpast naar jouw slaapruimte en woonwensen. Ga je liever voor een royale witte kast met glazen deuren of heeft een compacte, houten kast jouw voorkeur? Alles is mogelijk!

Kledingkast Nolte Concept Me compacte kast

Interieurmogelijkheden van jouw Nolte kledingkast

De kledingkasten van Nolte bieden een breed scala aan interieurmogelijkheden om jouw kast volledig af te stemmen op je behoeften. Kies uit verschillende looks, waarbij stijlvolle laden en ladeorganisatoren zorgen voor een geordende opbergruimte. Functionele elementen zoals rekken en planken optimaliseren de beschikbare ruimte, terwijl dozen en ladeverdelers voor ladekasten extra organisatie bieden. Een binnenspiegel en metalen elementen voegen zowel functionaliteit als een moderne touch toe. Extra opbergruimte? Rekken aan de zijkant van de kast creëren nog meer mogelijkheden voor het opbergen van spullen. Geïntegreerde verlichting zorgt ervoor dat de inhoud van de kast altijd goed zichtbaar is. Zo creëer je met Nolte een kledingkast op maat die zowel praktisch als elegant is.

Wat is het verschil tussen alle Nolte Concept Me kasten?

  • Concept Me 100: draai- en vouwdeurplanningskasten
  • Concept Me 200: complete draaideurkasten
  • Concept Me 220: complete draaideurkasten met uitstekend ladeblok
  • Concept Me 230: complete draaideurkasten met opbergdeuren
  • Concept Me 300: schuifdeurkasten met 2 tot 4 deuren
  • Concept Me 310: schuifdeurkasten met 2 deuren
  • Concept Me 320: schuifdeurkasten met draaideurblok en laden

Meer weten over Nolte? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst