Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Jouw afspraak

De ideale voorbereiding
voor jouw keukenafspraak

Persoonlijk keukenadvies bij Jansen Totaal Wonen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Hoe werkt het?

Vul bovenstaand afspraakformulier in, en geef jouw voorkeursdatum voor. Één van onze keukenspecialisten neemt (bij voorkeur telefonisch) contact met je op om de datum tijdstip van jouw afspraak te bevestigen.

Na het invullen van bovenstaand formulier krijg je diverse vragen met betrekking tot de stijl die jouw voorkeur heeft: wil je een moderne, greeploze keuken of ga je meer voor een landelijke of juist industriele keuken? Deze vragen helpen jou (en ons) een beter beeld van jouw wensen te creëren.

Onder het genot van een goede kop koffie of thee neemt onze keukenspecialist uitgebreid de tijd om jouw wensen te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. Dit gesprek duurt ongeveer 2 á 3 uur.

Hierin komen de volgende punten uitgebreid aan bod:

  • Keukenopstelling
  • Keukenapparatuur
  • Het werkblad van de keuken
  • Levering en montage

Na afloop gaat onze keukenspecialist jouw droomkeuken verder uitwerken en komt na een aantal dagen met een passende offerte. Je wordt uitgenodigd om deze offerte te komen bespreken in onze showroom.

Jouw droomkeuken. Onze expertise.

Zeker weten dat wij alle tijd voor jou hebben? Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw keukendroom te vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. De afspraak kan zowel bij ons in de showroom plaatsvinden als op afstand door middel van videobellen.

Afbeelding voor Jouw droomkeuken. Onze expertise.