15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Go for black: zwarte meubels in jouw interieur

Door Sara
08/01/2024
Zwarte meubels Jansen Totaal Wonen

Zwart voegt een krachtige, tijdloze elegantie toe aan elk interieur, of het nu klassiek of modern is. Met zwarte meubels in je interieur creëer je ruimte en geborgenheid. Kies je voor een groots effect met een zwarte bank of tafel, of ga je liever subtiel te werk met bijvoorbeeld een zwarte salontafel of kussens? Hoe combineer je deze diepe kleur? En welke kleuren vullen zwart mooi aan? Wij vertellen je het graag!

Maak een statement met een zwarte eettafel

Laat jouw zwarte eettafel het middelpunt van je eetkamer zijn en maak hiermee een statement. Of je nu kiest voor een rechthoekige zwarte eettafel, een ronde eettafel in het zwart, of zelfs een trendy bartafel in deze elegante kleur, het resultaat is altijd een stijlvolle en verfijnde eetruimte. Combineer jouw favoriete tafel met grijze eetkamerstoelen. Grijs en zwart zijn namelijk voor elkaar gemaakt. Door verschillende grijstinten aan je zwarte interieur toe te voegen, creëer je een luxe uitstraling en verzacht je het geheel. Zoek je naar een gewaagde combinatie? Probeer dan verschillende kleuren stoelen te mixen en matchen voor een speelse uitstraling.

Zwarte salontafels en bijzettafels in de zithoek

Voeg op subtiele wijze een vleugje luxe toe aan de woonkamer met zwarte salontafels en bijzettafels. Kies voor strakke lijnen en moderne vormen voor een eigentijdse uitstraling. Ben je fan van de industriële woonstijl? Ga dan voor bijzettafels in zwart metaal. Liever een zachtere uitstraling? Kies dan voor een ronde of organische salontafel in zwart voor een speelse twist, helemaal volgens de woontrends van 2024, en combineer deze met een salontafel in beige. Beige is dankzij zijn licht- en zachtheid een perfecte tegenhanger van zwart en geeft je interieur een gevoel van rust, warmte en geborgenheid.

Comfortabele zwarte banken & fauteuils

Als je de zithoek naar een hoger niveau wilt tillen dan alleen met zwarte salontafels en bijzettafels, overweeg dan eens een zwarte bank. Of je nu kiest voor een strak modern ontwerp of een meer klassieke variant, zwart voegt een vleugje verfijning toe aan de ruimte. Combineer jouw favoriet met zachte kussens en plaids om de strakke uitstraling van een zwarte bank wat te verzachten. Voeg daarnaast een zwarte fauteuil toe als stijlvolle aanvulling en extra zitplek.

Functioneel & stijlvol: zwarte opbergers

Een zwarte kast is zowel zeer functioneel als stijlvol. Berg je spullen op uit het zicht achter deurtjes en in lades en geef je favoriete woonaccessoires een pronkplek op de kast of in open vakken. Van tv-meubels tot boekenkasten, vitrinekasten en andere opbergkasten; bij Jansen Totaal Wonen vind je zwarte kasten in talloze vormen en afmetingen.

Zwarte keuken voor een luxe uitstraling

Wil je een keuken met een krachtige uitstraling en tijdloze elegantie? Ga dan voor een zwarte keuken! De diepe, donkere kleur creëert een unieke sfeer en geeft een gevoel van rust en intimiteit. Combineer je zwarte keuken met een licht werkblad voor een minimalistische uitstraling, of voeg houten elementen toe voor een warme en natuurlijke touch. Zwart is eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je keuken naar eigen smaak in te richten! Houd je vooral van stoer? Combineer zwart dan met een keuken in industriële stijl van robuuste materialen zoals metaal, beton en hout. Liever chique? Dan zijn zwarte keukenkasten in combinatie met een marmeren aanrechtblad perfect. Of overweeg zwart in combinatie met goud voor een luxe touch!

Luxueuze finishing touch met zwarte accessoires

Zijn zwarte meubels jou wat te aanwezig in je interieur? Maar wil je toch de luxeuze uitstraling van zwart toevoegen? Maak je interieur dan compleet met zwarte accessoires zoals zwarte vazen, schilderijen, lijsten, kussens en andere decoratie. Deze details voegen diepte en karakter toe aan je ruimte. Durf te experimenteren met verschillende texturen en materialen voor een unieke uitstraling.

Ontdek de veelzijdigheid van zwart in de uitgebreide collectie van Jansen Totaal Wonen. Bij ons vind je alles voor een fijn thuis op het gebied van wonen, slapen en keukens. Bezoek onze winkel en laat je inspireren door de mogelijkheden van zwart in jouw interieur! 🖤✨