Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Zakelijk

Jansen Totaal Wonen zakelijk

Onze winkel als jouw omgeving om klanten te ontvangen?

Ben je een kopersbegeleider, aannemer of interieurontwerper en ben je op zoek naar een inspirerende omgeving om jouw klanten te ontvangen? Onze woonwinkel is voorzien van diverse faciliteiten waar je als zakelijk partner vrijblijvend gebruik van kan maken.

De service die wij (o.a.) bieden:

  • Gratis koffie, thee en fris voor jou en jouw klanten
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Mogelijkheid voor een uitgebreide lunch met verse broodjes
  • Mooie (vergader)ruimte met gratis wifi en een computer met aansluiting met Chromekast
  • Een inspirerende woonomgeving
  • Een keukenshowroom met maar liefst 25 hoogwaardige keukens in diverse stijlen met hoogwaardige apparatuur van topmerken.

Onze meubels in jouw bedrijfsruimte?

Jouw bedrijfsruimte, kantine of ontvangstruimte inrichten met onze meubels of voorzien van een keuken op maat? Ook daar helpen we graag mee! Wij staan klaar met persoonlijk interieur- en keukenadvies. Vraag naar de mogelijkheden.

Maak een rondje door onze winkel

Uiteraard bieden wij een inspirerende woonomgeving: onze showroom biedt stijlkamers die zijn ingericht naar de nieuwste woontrends en de mooiste meubels van merken als XOOON, JaxxChoice, Baenks en IN-HOUSE. Onze keukenshowroom heeft ruim 25 complete keukens in diverse stijlen van de merken Schüller, Rotpunkt en Next125. Met apparatuur van topmerken als Quooker, Siemens, Miele en Bora.

Maak een rondje door onze winkel
Showroom jansen totaal wonen
Logo van Logo van Baenks jansen totaal woneninhouse Jansen Totaal WonenNext125Logo van rotpunkt

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag met je! Neem contact met ons op door te mailen naar info@jansentotaalwonen.nl met als onderwerp ‘zakelijk’.