15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Persoonlijk zitadvies

Stel jouw relaxfauteuil samen in Huissen

Zitexpert JTW

Jouw relaxfauteuil. Onze expertise.

Jansen Totaal Wonen is expert als het gaat om relaxfauteuils. Onze relaxafdeling in Huissen telt ruim 75 relaxfauteuils, draaifauteuils en sta-op-stoelen: keuze genoeg dus! Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze zitexperts en wij nemen uitgebreid de tijd voor een passend en persoonlijk zitadvies.

Een afspraak is geheel vrijblijvend
Eerlijk advies van deskundige zitexperts
Persoonlijk maatwerk

Onze kwaliteitsmerken

himolla logoToekomst relaxfauteuilsinhouse Jansen Totaal WonenJansen Totaal Wonen logoBaenks jansen totaal wonenhouse of dutchz huissen

Relaxfauteuil afdeling in Huissen

Bekijk de nieuwste relaxfauteuils en kom proef zitten op onze relaxafdeling in Huissen. Ontdek een gevarieerd aanbod aan relaxfauteuils, draaifauteuils en sta-op-stoelen.

Een kijkje in onze nieuwe relaxfauteuil afdeling bij Jansen Totaal Wonen
9 / 10

Corrie ten Westeneind

Ik schrijf deze review namens mijn oma van 80. Zij heeft al haar meubels altijd bij Jansen Totaal Wonen gekocht en was ook deze keer weer helemaal tevreden. Ze is erg geduldig geholpen door Carla, die alle tijd voor haar nam en ze geniet dagelijks van haar nieuwe fauteuil. Dankjewel Carla namens mijn oma!
9 / 10

Wilma Luyben

Het werd tijd om Jansen Wonen eens in het 🌞netje te zetten! Bij onze zoektocht enige tijd geleden naar een boxspring werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen door Marjo. Missie bed geslaagd. Flinke tijd later op zoek naar relaxfauteuils. Met hulp van Jeroen die ons heel vriendelijk en deskundig geholpen heeft een keuze kunnen maken. Achteraf bleek onze keuze toch niet datgene hetgeen we er van hadden verwacht. Na een gesprek met Michel is dit voor ons op een keurige en bevredigende manier opgelost, dank daarvoor! Na fijne gesprekken met Janin heeft zij ons met veel geduld geholpen om een andere keuze te maken. Met andere woorden: JansenTotaal Wonen een aanrader 👍
10 / 10

Angelyn Murray

Afgelopen zondag een een hele mooie en fijne relaxfauteuil gekocht! Met behulp van Carla is het ons gelukt deze te vinden!! Niets was haar teveel, dus we zijn super blij en Carla, nogmaals bedankt voor alles, je krijgt een dikke pluim van ons!!
10 / 10

Familie Hermsen

Naomi en Jeroen hebben mij vakkundig een sta op stoel aangemeten. Inmiddels is de sta op stoel geleverd en ik ben er heel blij mee. Dikke 10!
10 / 10

Leontien Nieboer

Vandaag, bij Jansen Totaal Wonen geweest. Mooie ruim opgezette en schone winkel, wel even zoeken naar de infobalie want deze was vanuit de ingang niet direct zichtbaar onder de trap. Samen met mijn moeder van halverwege de 70 naar een sta-op stoel gaan kijken en dan wil je direct op je doel af en niet de hele winkel rond. Het was door het regenachtige weer aardig druk, maar Jeroen, de woonadviseur had snel in de gaten dat we graag advies wensten. En dit kregen we hoor! Met alle geduld van de wereld legde hij uit wat belangrijk is om rekening mee te houden en wat bij de lengte en het postuur van mijn moeder past. Geen gepush of gladde verkooppraatjes, maar een eerlijk en geduldig advies. Jeroen, je bent een topper, en we komen voor een volgende woon aankoop zeker terug bij Jansen Totaal Wonen.
10 / 10

Betsie & John

De wijze waarop Jeroen ons heeft geadviseerd heeft ons geholpen onze keuze te maken. Het resultaat? Een mooie comfortabele stoel met uitstraling die prachtig in ons interieur past.

Maak een afspraak

Advies nodig bij het kiezen van een relaxfauteuil die perfect bij jouw wensen past? Plan een afspraak met één van onze zitexperts en wij nemen uitgebreid de tijd voor passend en persoonlijk zitadvies.

Maak een afspraak
Alt tekst