15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Eastborn Q-serie matrassen

Eastborn-Q4000-matras bij Jansen Totaal Wonen
Hoogwaardige slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

Ontdek de Eastborn Q-serie: innovatieve matrassen die jou voorzien van ultiem slaapcomfort dankzij de afwisseling in de hoogte van de veringen. De matrassen zijn voorzien van een gezoneerd en genest thermisch nagehard Advanced Pocket interieur. Dit zorgt voor een stabiele en directe ondersteuning van jouw lichaam. Tevens kenmerken deze matrassen zich door de extra soepele schoudercomfortzone, waardoor ze geschikt zijn voor zowel de zij- als buikslaper.

Eastborn Q-4200 comfortschuim matras

De Q-4200 is voorzien van een comfortlaag van comfortschuin, wat goed ventileert en een steviger slaapoppervlak biedt. Comfortschuim past zich goed aan aan je lichaamsvorm., wat zorgt voor een stabiele en comfortabele slaaphouding. Dit matras is verkrijgbaar in de drie hardheden soepel, stevig en extra stevig.

Eastborn Q-4400 latex matras

De Q-4400 is voorzien van een comfortlaag van latex, wat soepel, zacht en rekbaar is. Het volgt nauwkeurig de contouren van je lichaam en ventileert goed door de aangebrachte ventilatiekanalen. Latex houdt jouw lichaamswarmte iets langer vast, waardoor je bed lekker warm aanvoelt.  Dit matras is verkrijgbaar in de hardheden soepel en stevig.

Eastborn Q-4600 Graph’In matras

De Q-4600 is voorzien van een comfortlaag van Graph’In, waarmee je minimale druk op nek, schouders en heupen ervaart dankzij de drukverlagende werking. Je lichaamswarmte wordt optimaal afgevoerd. Hierdoor val je sneller in een diepe slaap en word je energiek wakker. Dit matras is verkrijgbaar in de hardheden soepel en stevig.

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst