15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Montageservice

Meubelmontage

Bij Jansen Totaal Wonen maken we enkel gebruik van full service levering. Dit betekent dat jouw meubels worden bezorgd, gemonteerd en dat het verpakkingsmateriaal wordt afgevoerd voor €99,-. De montage van meubels is hier dus inbegrepen. Let wel op: er geldt een etagetoeslag.

Bij de formules Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper is het ook mogelijk om voor €69,95 voor drempelbezorging te kiezen. Dit houdt in dat jouw bestelling tot over de eerste drempel op de begane grond wordt geleverd, exclusief montage. Zorg er dus voor dat je genoeg hulp hebt om jouw meubels op de gewenste plek te krijgen en te monteren. Let op: er geldt een etagetoeslag.

Showroommodellen dien je zelf te demonteren, tenzij anders afgesproken.

Keukenmontage

Bij Jansen Totaal Wonen werken we al tientallen jaren met onze eigen montagedienst. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze keukens en ben jij verzekerd van deskundigheid. Met het ‘1-2-3 Montageplan’ van Jansen Totaal Wonen word je gedurende het hele proces ontzorgd. Onze ervaren monteurs komen voorafgaand aan de plaatsing van de keuken bij je langs voor een kennismaking en inmeting. Tevens kan op dit moment het eventuele meerwerk besproken worden.

Contact met een van onze medewerkers

Ons adres

Karstraat 95
6851 DG Huissen
Plan je route

Jansen Totaal Wonen service