Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Montageservice

Meubelmontage

De montage van meubels is inbegrepen bij de bezorgkosten*. Dit gaat om bijvoorbeeld het monteren van poten onder een bank of tafel. Bij meubels waarbij de montage meer tijd in beslag neemt, worden wél montagekosten gerekend. Dit wordt besproken tijdens de verkoop. Bespreek hierbij ook de locatie en eventueel welke etage!

*Bij bezorgoptie 1 wordt uw aankoop vakkundig geleverd door 2 ervaren bezorgers. De meubels worden geplaatst op een door u gewenste plaats en voorzien van vilt om uw vloer te beschermen. Het verpakkingsmateriaal wordt retour genomen. Deze optie kost €89,-. Ook kunt u kiezen voor optie 2 voor €49,- waarbij uw aankoop verpakt geleverd wordt over de 1e drempel.

Binnen een straal van 40 km wordt er geen toeslag gerekend op de bezorgingskosten. Buiten deze straat wordt er een toeslag gerekend:

Binnen straal 41 tot 60 km +€33,-
Binnen straat 61 tot 80 km +€66,-
Buiten straal 80 km (m.u.v waddeneilanden) +€99,-
Etage 1/tm 4 (uitgaande van een lift) +€40,-

Keukenmontage

Zorgeloos een nieuwe keuken met het 1-2-3 montageplan van JTW Keukens. Het speciale plan zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de montage. Wanneer het jou uitkomt, komt een monteur langs om de oude situatie te bekijken. Bekijk onze keukens eigen montagedienst voor meer informatie.

Contact met een van onze medewerkers

Ons adres

Karstraat 95
6851 DG Huissen
Plan je route

contact met een van onze medewerkers