15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Uni Gloss

Schüller Fino Gloss
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

De kristalwitte Uni Gloss van Schüller

Ben jij op zoek naar een witte keuken? Dan is de Schüller Uni Gloss zeker iets voor jou! Het strakke design van deze keuken is zeer tijdloos en past bij iedere interieurstijl. Kristalwit in de keuken is een keuze die modern is & blijft.

Schuller Uni Gloss kristalwit

De schelpenwitte Uni Gloss van Schüller

Deze Schuller Uni Gloss keuken in schelpenwit is dé plek waar wonen, koken, werken en spelen samenkomen. Hierbij is het belangrijk dat het geheel zowel een modern uiterlijk als grote functionaliteit biedt om een gestroomlijnde omgeving te creëren.

Schuller Uni Gloss schelpenwit

Innovatieve functies

Met functies zoals een op hoogte ingebouwde vaatwasser, handige Frame Rack-rekken, sensorgestuurde plintverlichting en de elektronische C-Drive-openingsondersteuning wordt veel comfort toegevoegd aan deze mooie ruimte. Zelfs de bovenkasten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor alle gezinsleden, waardoor ze gemakkelijk open en dicht gaan. Bovendien draagt de ‘gecamoufleerde’ toegangsdeur naar de voorraadkamer, die als hoge kast is verwerkt, bij aan een opgeruimde uitstraling van het geheel.

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen