15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Alea Matt

Schüller Alea Matt keukenSchüller Alea Matt keukenSchüller Alea Matt keukenAfbeelding voor Schüller Alea Matt
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Havannabruin fluweelmat en kerrie satijn

Het keukenblok in kleur L497M Havannabruin fluweelmat AFP bevindt zich ruimtebesparend tegen de wand. De bijpassende bijkeuken in L455 Kerrie satijn zorgt voor extra veel opbergruimte.

Schüller Alea Matt keuken

Schüller bijkeuken

Extra ruimte is van onschatbare waarde, vooral als je geen kelder hebt. Een bijkeuken biedt de perfecte oplossing met onze speciale kasten en inzetstukken voor elke uitdaging. Drankkratten passen moeiteloos in het toegewijde rek, waardoor je de flessen gemakkelijk op elk gewenst moment kunt pakken. De aantrekkelijke fruitkisten dienen niet alleen als decoratie, maar bieden ook ruimte voor aardappelen, appels en meer. Het geheel wordt aangevuld met dwarsinzetstukken voor flessen, open rekken voor schoonmaakmiddelen en gesloten kasten die voor een visueel rustpunt zorgen. Handig om te weten: de bijkeuken is naadloos te combineren met onze keukencollectie, volledig naar jouw wensen!

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen