15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Dit is waarom jij een teddy bank in huis wil

Door Sophie
31/01/2023
blog teddy bank in huis

Zoals je hebt kunnen lezen in de woontrends van 2023 is een teddy bank niet meer weg te denken uit het huidige interieur. Teddy banken zijn bekleed met een lekkere zachte schapenstof en zijn ontzettend populair. In deze blog vertellen wij jou waarom een teddy bank of teddy stoel niet mag ontbreken bij jou thuis.

Wat is teddystof?

Teddystof, ook wel bekend als schapenvacht, is een lekker zachte stof waarmee meubels worden bekleed. Deze stof wordt gemaakt van polyester, katoen en acryl. Om deze stof dat schapen effect te geven, worden er lusjes in de stof geweven.

1. Op een teddy bank kan je héérlijk zacht zitten

Reden nummer 1 om een teddy bank of teddy stoel in huis te halen is natuurlijk omdat de stof heerlijk zacht is. Neerploffen op een teddy bank voelt net alsof je op een wolk zit! Dat comfortabele, geborgen gevoel dat een zachte teddy bank geeft is precies waar je naar op zoek bent in huis.

“Onze Bellagio is het perfecte voorbeeld van een wolkenzachte bank.”

2. Een teddy meubel zorgt voor een knusse uitstraling

Een teddy item is niet alleen heerlijk zacht om op te zitten, ook geeft het jouw interieur een knusse uitstraling mee. Mist jouw interieur warmte en wil je graag een fijne sfeer creëren? Een meubel dat bekleed is met deze wollige stof kan heel veel doen om jouw woning warmte te geven. Een teddy stoel of teddy fauteuil is een perfecte toevoeging om jouw woning knus te maken.

“Wist je dat wij nu ook boxsprings in onze collectie hebben die je kunt bekleden met een teddy stof?”

3. Teddystof is dé wollige woontrend van 2023

Een bank of stoel die bekleed is met een schapenstofje is niet alleen knus en zacht om op te relaxen. Ook zijn deze teddy meubels dé woontrend van 2023. Wil jij meegaan met de trends en toch kiezen voor iets dat lang mooi blijft? Dan is een teddy meubel een perfecte keuze! Deze meubels zijn namelijk ook zeer tijdloos. Dit komt door de neutrale kleur die deze stof vaak heeft. Zo hoef je niet bang te zijn dat je jouw teddy eetkamerstoel snel zat bent.

4. Teddy items zijn makkelijk te combineren

Doordat deze fluffy items vaak in neutrale kleuren komen, zijn ze heel eenvoudig te combineren in jouw interieur. Deze wollige stof is vaak te krijgen in wit, beige, taupe, crème, bruin of grijs. Zo raak je nooit uitgekeken op jouw teddy meubel en bovendien past het makkelijk bij de rest van jouw meubels. Vind je een teddy meubel iets te veel van het goede en wil je het graag subtiel aanpakken? Kies dan voor een teddy poef of teddy woonaccessoire!

Op de hoogte blijven van de nieuwste teddystof meubels en je hierdoor laten inspireren? Volg ons dan op instagram!