15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij: Femke

Door Sophie
07/12/2021
Binnenkijken bij Femke

Het inrichten van jouw woning en de keuzes die daarbij komen kijken kunnen een hele uitdaging zijn. Bij Jansen Totaal Wonen helpen we je graag met het kiezen van jouw meubels, kleuren en stoffen, zodat ze allemaal bij elkaar passen. Zo weet je zeker dat alles aansluit bij jouw woonwensen en persoonlijke smaak. Natuurlijk is het leuk om te kijken hoe onze adviezen zich uiteindelijk vertalen in het interieur van onze klanten. We mochten daarvoor binnenkijken bij Femke.

Femke woont al ruim 10 jaar met veel plezier in een mooi appartement in Elst, maar na al die jaren was haar interieur wel toe aan een make-over. Een nieuwe vloer, keuken, meubels en accessoires: alles moest op elkaar worden afgestemd.

Destijds zaten de winkels tijdelijk dicht en kon er alleen worden geshopt op afspraak. Dus had Femke een afspraak gemaakt bij Trendhopper Huissen. Hier werd zij geholpen en geadviseerd door Tessa.

“Een afspraak bij ons maken kan altijd. Zo weet je zeker dat een van onze adviseurs alle tijd heeft om jou te helpen”

Hulp bij jouw interieur

Veel mensen vinden het lastig om zelf een geheel interieur te stylen naar hun eigen smaak. Ook Femke vond het een uitdaging om meubels en accessoires bij elkaar te zoeken.

ik had een gele bank gezien, dat vond ik echt een gave kleur, alleen vond ik een ander model bank mooier. Tessa heeft me geholpen bij het samenstellen van de bank en bij het kiezen van de blauwe kleuren van de eetkamerstoelen. Die combinatie vond ik heel mooi bij elkaar, daar had ik zelf echt niet op kunnen komen.

Daarnaast heeft interieurstyliste Janin, die interieuradvies verzorgt bij Jansen Totaal Wonen, geadviseerd welke kleuren op de muren het interieur compleet zouden maken.

Sfeer in de keuken

De barkrukken aan de bar maken van de keuken een sfeervol geheel. “als ik nu aan het koken ben, kunnen mijn gasten gezellig aan de bar zitten. Dat maakt de sfeer in huis ontzettend fijn.

Mijn accessoires heb ik geshopt bij Trendhopper en Pronto Wonen, hier hadden ze heel veel leuke accessoires om mijn woonkamer helemaal af te maken. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat en blij met de goede hulp die ik heb gehad”.

Weet jij ook niet waar je moet beginnen en ben jij ook toe aan woon- of interieuradvies van een van onze adviseurs? Maak hier gemakkelijk een afspraak.

Shop de look

Ben jij fan van het interieur van Femke? Shop de look:

Binnenkijken bij

Heb jij ook je interieur geshopt bij Jansen en lijkt het jou leuk om mee te doen aan onze ‘binnenkijken bij’ rubriek? Stuur dan een mailtje naar webshop@jansentotaalwonen.nl en vergeet niet om wat leuke foto’s mee te sturen!

Voor meer inspiratie bekijk je onze inspiratiepagina, Instagram of Pinterest!