15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Maak een afspraak

Wij nemen uitgebreid de tijd
voor jouw slaapcomfort

Persoonlijk keukenadvies bij Jansen Totaal Wonen

Laat je adviseren door onze slaapexperts. We beantwoorden jouw vragen graag door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met je op!

Liever meteen langskomen in onze showroom? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven. Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie. Plan via onze website een afspraak in en krijg ook nog eens een gratis hoofdkussen cadeau.

slaapexperts-bij-jansen

Hoe werkt het?

Vul bovenstaand afspraakformulier in, en geef jouw voorkeursdatum voor. Één van onze slaapexperts neemt (bij voorkeur telefonisch) contact met je op om de datum tijdstip van jouw afspraak te bevestigen.

Onder het genot van een goede kop koffie of thee neemt onze slaapexpert uitgebreid de tijd om jouw wensen te vertalen naar een voor jou passend slaapcomfort.

Er wordt gekeken hoe je graag ligt en daarna worden diverse opties doorgenomen. Uiteraard kun je ook proefliggen op meerdere modellen.

Na afloop verwerkt de slaapexpert jouw wensen naar een passende offerte. Deze offerte wordt nogmaals doorgesproken zodat daarna de bestelling kan plaatsvinden.

Is jouw slaapcomfort binnen? Dan ontvang jij van ons bericht voor een geschikt levermoment.

10 / 10

Hans

Na 14 jaar zijn wij bij het uitkiezen van een nieuwe matras wederom deskundig (en hartelijk!) geholpen door Marjo.
9 / 10

Simkens

Erg prettige begeleiding en advies bij de aanschaf van onze nieuwe matrassen. Erg tevreden over. Ook de afhandeling van de order en de bezorging was super geregeld.
9 / 10

van Aalten

Verkoper uiterst vriendelijk en levering goed geregeld.
10 / 10

Ras

Geweldig geholpen, met een uitmuntend advies door Marjo van de afdeling slapen.
8 / 10

Koenders

Meedenken en service goed.
9 / 10

Leonie

Wij zijn vandaag bij Jansen Totaal Wonen geweest, afdeling slaapkamers. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk benaderd door medewerkster Marjo. Zij nam alle tijd om ons van goed advies te voorzien. Door haar kennis en kunde zijn wij geslaagd voor een prachtig bed. Dit soort medewerkers kom je niet meer zo vaak tegen. Wij geven haar een DIKKE 10 !!!!! Wees zuinig op dit soort medewerkers.
10 / 10

Hennie van Huet

Klantvriendelijk. Goed advies.

Jouw slaapcomfort staat voorop.

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

slaapexperts-bij-jansen