Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Maak een afspraak

Wij nemen uitgebreid de tijd
voor jouw slaapcomfort

Persoonlijk keukenadvies bij Jansen Totaal Wonen

Laat je adviseren door onze slaapexperts. We beantwoorden jouw vragen graag op afstand door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met je op!

Liever meteen langskomen in onze showroom? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven. Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie. Plan via onze website een afspraak in en krijg ook nog eens een gratis hoofdkussen cadeau.

slaapexperts-bij-jansen

Hoe werkt het?

Vul bovenstaand afspraakformulier in, en geef jouw voorkeursdatum voor. Één van onze slaapexperts neemt (bij voorkeur telefonisch) contact met je op om de datum tijdstip van jouw afspraak te bevestigen.

Onder het genot van een goede kop koffie of thee neemt onze slaapexpert uitgebreid de tijd om jouw wensen te vertalen naar een voor jou passend slaapcomfort.

Er wordt gekeken hoe je graag ligt en daarna worden diverse opties doorgenomen. Uiteraard kun je ook proefliggen op meerdere modellen.

Na afloop verwerkt de slaapexpert jouw wensen naar een passende offerte. Deze offerte wordt nogmaals doorgesproken zodat daarna de bestelling kan plaatsvinden.

Is jouw slaapcomfort binnen? Dan ontvang jij van ons bericht voor een geschikt levermoment.

Velen gingen je voor

9 / 10

Leonie

Wij zijn vandaag bij Jansen Totaal Wonen geweest, afdeling slaapkamers. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk benaderd door medewerkster Marjo. Zij nam alle tijd om ons van goed advies te voorzien. Door haar kennis en kunde zijn wij geslaagd voor een prachtig bed. Dit soort medewerkers kom je niet meer zo vaak tegen .Wij geven haar een DIKKE 10 !!!!! Wees zuinig op dit soort medewerkers.
10 / 10

Abels

Zeer correct geholpen. personeel denkt echt met je mee, geen standaard verkooppraatje.
8 / 10

Aberson

Goede telefonische communicatie. Snelle levering. Zéér vriendelijk en behulpzaam personeel dat mijn bestelling leverde!
10 / 10

Kovac

Prima goede voorlichting en duidelijke uitleg keurige levering. In een woord; niets op aan te merken.
8 / 10

Brein

Netjes te woord gestaan en geholpen. Vriendelijk personeel. Duidelijk uitleg over de producten die wij gekocht hebben.

Jouw slaapcomfort staat voorop.

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

slaapexperts-bij-jansen
Logo van Logo van Avek bij Jansen Totaal WonenLogo van Comfort SuiteMline