15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Pullman Detroit Boxspring

Pullman Detroit boxspringPullman Detroit boxspring
Hoogwaardige kwaliteit slaapmerken
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Persoonlijk slaapadvies

De Pullman Detroit boxspring heeft een moderne uitstraling en wordt gekenmerkt door slanke, zachte lijnen. Het hoofdbord is mooi en praktisch tegelijk en zal zelfs onder vele schuine daken passen. Pullman Detroit bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Detroit. Hoofdbord Detroit heeft een hoogte van 110 cm en is 9 cm dik. Standaard is de breedte gelijk aan de bedmaat, maar een breedte aan beide zijden 10 cm breder dan de bedmaat is ook mogelijk.

Jouw eigen Pullman Detroit

De Pullman Detroit boxspring straalt pure eenvoud uit. Je stelt hem volledig naar eigen wens samen, zodat hij perfect in jouw slaapkamer past!

Pullman Detroit boxspring

Jouw Pullman boxspring van Jansen Totaal Wonen

Heb je online een Pullman boxspring, Pullman matras of Pullman topper gezien? Kom langs in de beddenshowroom van Jansen Totaal Wonen om talloze Pullman boxsprings live te bekijken en testen. Bij ons stel je een complete set naar wens samen. De collectie van Pullman heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Of je nu een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je met persoonlijk slaapadvies te voorzien van optimaal slaapcomfort.

Persoonlijk slaapadvies

Onze deskundige slaapexperts voorzien je graag van een vrijblijvend, persoonlijk slaapadvies. Kom langs in onze winkel in Huissen of maak alvast een afspraak, zodat je zeker bent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor je heeft. We ontvangen je graag met een heerlijke kopje koffie!

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst