15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

NEFF

slide&hide oven van NeffNeff keukenapparatuurNeff afzuigkap - keukenapparatuurNeff keukenapparatuur

NEFF keukenapparatuur

NEFF staat bekend om haar bijzondere en slimme apparaten. De unieke inbouwapparaten van NEFF staan goed in iedere keuken! Kies bijvoorbeeld voor de innovatieve Slide&Hide oven of het Glassdraft Air afzuigsysteem in de kookplaat.

keukenapparatuur neff bij jansen totaal wonen

Waarom kiezen voor NEFF?

  • NEFF keukenapparatuur inspireert jouw creativiteit in de keuken
  • Kwaliteitsapparatuur
  • Bekend van de unieke Slide&Hide ovens
  • Innovatief design
Afbeelding voor Waarom kiezen voor NEFF?

Naar welke NEFF apparatuur ben je op zoek?

Ontdek de ultieme keukenervaring met NEFF keukenapparatuur! Van inbouwkoelkast en -vriezer tot handige koel-vriescombinaties, NEFF biedt hoogwaardige oplossingen voor al je behoeften. NEFF ovens en combimagnetrons leveren perfecte resultaten bij elke maaltijd. Kies bijvoorbeeld voor de innovatieve Slide&Hide oven waarin de ovendeur eenvoudig verdwijnt onder de oven: super handig! Begin je dag goed met een NEFF koffiemachine en bewaar je favoriete wijnen in stijl met een wijnklimaatkast. Houd gerechten warm tot ze geserveerd worden met een NEFF warmhoudlade en houd je keuken fris en rookvrij met een NEFF afzuigkap. De geavanceerde NEFF kookplaten maken koken een waar genot.

Slide&Hide (stoom)ovens

Gerechten die in de (stoom)oven bereid worden zijn nog smakelijker wanneer je ze halverwege omdraait of bedruppelt met olie. De innovatieve NEFF Slide&Hide ovendeur, die verdwijnt bij het openen, biedt hiervoor de ideale oplossing. Doordat er geen ovendeur in de weg zit, kun je veilig en moeiteloos in de oven reiken.

Kookplaten

NEFF kookplaten staan synoniem voor innovatie en kwaliteit. Met geavanceerde technologieën zoals inductie- en gaskookplaten bieden ze nauwkeurige controle over het kookproces. Strak design, duurzaamheid en slimme functies maken NEFF kookplaten een aanwinst voor moderne keukens.

Koelkasten/vriezers

Ontdek hoogwaardige inbouw koel-vriescombinaties, inbouw koelkasten en inbouw vriezers van NEFF. Optimaliseer je keukenruimte met stijlvolle en functionele apparaten. Ontdek nu het assortiment voor innovatieve oplossingen in voedselopslag.

Vaatwassers

Ontdek de topprestaties van NEFF vaatwassers. Met geavanceerde technologieën en stijlvol design bieden deze vaatwassers niet alleen grondige reiniging, maar ook efficiëntie in elke cyclus. Kies uit een scala aan functies, waaronder energiebesparing en flexibele indelingsopties.

Combimagnetrons

Op zoek naar veelzijdig koken? Ontdek de innovatieve NEFF combimagnetrons. Met naadloze integratie van magnetron- en ovenfuncties bieden deze apparaten snelheid en precisie. De keuze voor een combimagnetron scheelt een hoop ruimte in jouw keuken en oogt modern en minimalistisch.

Afzuigkappen

Ervaar hoogwaardige NEFF afzuigkappen en geïntegreerde afzuigsystemen voor kookplaten. Kies bijvoorbeeld voor de NEFF Glassdraft Air in jouw keuken. Minimalistisch design ontmoet maximale prestaties. Creëer een zuivere keukenomgeving met innovatieve technologieën.

Wijnklimaatkasten

De perfecte partner voor het bewaren en koelen van jouw kostbare wijncollectie is een wijnklimaatkast van NEFF. Met geavanceerde technologie en stijlvol design bieden deze wijnklimaatkasten optimale omstandigheden voor het rijpen van wijn. Bewaar smaken op de ideale temperatuur en creëer een elegante opslagoplossing in je huis.

Koffiemachines

Ultiem koffiegenot ervaar je met NEFF inbouw koffiemachines. Combineer stijl en functionaliteit in je moderne keuken. Met geavanceerde technologie zet je moeiteloos diverse koffievariaties. Geniet dagelijks thuis van geweldige koffie, espresso, cappuccino of meer met een inbouw koffiemachine van NEFF.

Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Persoonlijk keukenadvies

Ben je geïnteresseerd in keukenapparatuur, maar vind je de verschillen in merken, types en functies lastig te onderscheiden? Onze keukenadviseurs staan voor je klaar. Je maakt vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies in onze luxe keukenwinkel in Huissen.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Misschien vind je deze keukenmerken ook interessant…