15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Shop het leukste cadeau voor de feestdagen!

Door Manou
29/11/2021
shoppen tijdens feestdagen

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur en wij kunnen niet wachten tot het zo ver is! Ben je nog opzoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Wij hebben een aantal woonartikelen op een rij gezet die leuk zijn om te geven, maar vooral om te krijgen. Zo ben je helemaal klaar voor de gezelligste dagen van het jaar en heb je een goede reden om langs te komen in onze sfeervolle showroom!

Wanddecoratie als cadeau voor de feestdagen

Wanddecoratie is natuurlijk een ruim begrip. Het kan echt van alles zijn! Van schilderijen tot spiegels en van klokken tot kapstokken. Wel hebben ze allemaal één ding gemeen: ze zijn leuk om cadeau te krijgen tijdens de feestdagen!

Kies een functioneel én stijlvol cadeau voor de feestdagen!

Wil je een uniek cadeau geven tijdens de feestdagen? Een wanddoek is een eyecatcher voor aan de muur en een grote interieurtrend van dit moment. Daarnaast hebben we nog heel veel andere accessoires voor aan de muur! Zo zijn spiegels meer dan alleen wanddecoratie. Hang een spiegel op de juiste plek en het kan jouw ruimte groter laten lijken. Ook klokken zijn functioneel en een echte toevoeging aan jouw interieur. En vergeet de fotolijsten niet, want deze zijn altijd leuk om te geven en te krijgen!

Een dekbedovertrek onder de kerstboom

Ook is het altijd leuk om een dekbedovertrek van Sinterklaas te krijgen of onder de kerstboom te leggen, want wie houdt er nou niet van dekbedovertrekken afwisselen? De ene keer een effen dekbed en de andere keer een leuk patroontje; het kan allemaal! In de wintermaanden kiezen veel mensen bijvoorbeeld voor een donkere tint in de slaapkamer. Een dekbedovertrek is dus een hartstikke origineel cadeau!

Pak groots uit met deze cadeaus voor de feestdagen

Anders dan anders zijn onze poefjes, hockers en kleinere fauteuils. Deze woonartikelen hebben een warme uitstraling en passen daarom goed bij de donkere winterdagen. Ook zorgen ze voor extra zitruimte in jouw huis. Met deze artikelen heb je direct een groot cadeau waar je goed mee kan aankomen tijdens de feestdagen!

Accessoires vervelen nooit

Naast wanddecoratie hebben we een brede collectie aan andere woonaccessoires in onze showroom, zoals lampen, vaasjes en kussens van populaire merken als Coco Maison en Zuiver. Onze tafellamp apenstaart is bijvoorbeeld een speels accessoire die bijdraagt aan een stoere look. Een andere manier om jouw interieur op een simpele manier te variëren is door het gebruik van vaasjes. Ook kussens en kunstplantjes zijn leuke accessoires die je cadeau kan geven tijdens de feestdagen. Want er bestaat nooit zoiets als genoeg accessoires natuurlijk!

Een extra reden om dit jaar accessoires cadeau te doen tijdens de feestdagen is omdat veel accessoires in onze showroom op dit moment afgeprijsd zijn. Zo heeft Trendhopper een speciale accessoire wand ingericht met items die tot wel 50% afgeprijsd zijn!

Een cadeaubon voor de feestdagen is altijd een goed idee!

Smaken verschillen natuurlijk. Dat begrijpen wij heel goed. Vind je het moeilijk om een cadeau uit te zoeken voor iemand anders? Dan kan je bij ons ook voor een cadeaubon kiezen. Zo kan jouw dierbare zelf komen woonshoppen in onze showroom en weet je zeker dat jouw cadeau geslaagd is! Stuur een mailtje naar webshop@jansentotaalwonen.nl of vraag naar de cadeaubon in onze winkel.

Dus ben jij nog opzoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen of wil je alvast in de kerststemming komen? Kom dan binnenkort woonshoppen in onze versierde showroom! Dat betekent shoppen in sfeer en het echte feestgevoel ervaren tijdens de decembermaanden. Wie wil dat nou niet? Ook kan je voor meer kerstinspiratie onze Facebook– en Instagram pagina in de gaten houden.