15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Dit is waarom jij een elektrische bank wil

Door Manou
29/03/2022
Elektrisch verstelbare banken izzy

De elektrische bank wordt steeds populairder. Voorheen werd deze vaak gezien als oubollig, maar tegenwoordig heeft de elektrische bank een hip design en is de bank enorm comfortabel. Wij leggen je uit waarom je deze bank wil overwegen en wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn de voordelen?

Een elektrische bank heeft talloze voordelen. Zo staat comfort voorop! Zodra jij de relaxfunctie van de bank indrukt, beweegt het zitgedeelte automatisch naar voren en de rug naar achteren. Tegelijkertijd klapt de voetklep uit. Zo helpt de bank jou om volledig tot rust te komen. En daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!

Een ander voordeel is de extra ligruimte die de bank creëert. In de hoek waar je eerder alleen kon zitten, heb je nu ook de mogelijkheid om languit te liggen. Dit kan extra handig zijn als je in jouw huis geen ruimte hebt voor een grote bank of als je partner en jij allebei graag tegelijkertijd op de bank willen liggen. Dan kan je dus kiezen voor een bank met elektrische relaxfunctie.

Hoe werkt een elektrische bank?

De elektrische bank is eenvoudig te bedienen met de tiptoets, een knop die reageert op lichte aanraking. Dankzij deze geavanceerde technologie is het niet meer nodig om een afstandsbediening met draden in je woonkamer te hebben. De tiptoets is weggewerkt tussen de armleuning en zitting, waardoor je interieur een strakke uitstraling behoudt. Bovendien vergrendel je de bank eenvoudig op elke gewenste stand voor optimaal comfort. Aangezien extra nekondersteuning essentieel is bij een elektrische bank, wordt de bank standaard geleverd met een hoofdsteun. Kortom, comfort staat voorop!

Onze banken met elektrische relaxfunctie

In onze showroom bekijk je banken met elektrische relaxfunctie van verschillende merken, zoals IN.HOUSE, JaxxChoice & Baenks. Een daarvan is bank Frenkie. Frenkie heeft een comfortabele zit en een slanke uitstraling dankzij zijn smalle leuningen. De elektrische relaxfunctie zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Zo kan je pas echt optimaal relaxen!

Ook bank Clarendon is een elektrische bank. Clarendon staat bekend om zijn diepe zit. Om die reden zitten er dan ook stijlvolle lendenkussens bij de bank.

Bank Rigas staat bekend om zijn talloze mogelijkheden. De bank is zelfs uit te rusten met lades en opbergruimte. Ook deze moderne bank met elektrische relaxfunctie zorgt voor ultiem comfort!

Een greep uit onze collectie elektrisch verstelbare banken

Stel jouw elektrische bank zelf samen

Of je nu een elektrische zitbank of hoekbank zoekt, het is allemaal mogelijk. Je vindt een elektrische relaxfunctie zelfs in onze relaxfauteuils. Jij bepaalt zelf de opstelling, kleur en materiaal. Vind je dit lastig? Kom gerust langs in onze showroom. Onze verkoopspecialisten helpen je hier graag bij!