15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Maak kennis met de designmeubelen van XOOON

Door Manou
06/06/2023
xooon designmeubels huissen

Jansen Totaal Wonen heeft een grote inpandige XOOON winkel van ruim 550 m2, hier is een groot deel van de collectie in stijlvolle kamers te bewonderen. wij hebben dan ook een ruim assortiment aan designmeubelen van XOOON. Met het merk XOOON haal je unieke producten in huis. De collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen in combinatie met vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur. Alle designers van XOOON hebben één ding gemeen met elkaar: de wens om jou een exclusief en betaalbaar meubel te bezorgen. Zij doen dan ook hun uiterste best om dit waar te maken.

3D interieur advies

Vind je het lastig om de knoop door te hakken op het gebied van interieur? Of om überhaupt keuzes te maken over je interieur? Laat je dan helpen met een gratis interieuradvies van Jansen Totaal Wonen. Je kan je laten helpen en inspireren door middel van een 2D schets tot een gedetailleerde 3D impressie met licht- en kleuradvies. Wij bieden verschillende adviespakketten aan, zo kan je bijvoorbeeld zien hoe de designmeubelen van XOOON het beste tot zijn recht komen in jouw interieur. Voor andere interieur vragen kan je natuurlijk ook altijd terecht bij ons, dan helpen we je graag verder!

Unieke ontwerpen

Uitgesproken designmeubelen van XOOON zorgen ervoor dat je karakter kan geven aan je interieur, zo geef je makkelijk verandering aan jouw woonkamer. Met oog voor detail ontwerpen hun designers voor jou hét perfecte meubelstuk. Wij laten je graag zien wat er mogelijk is met hun eigenzinnige meubelcollectie. Uiteindelijk zijn dit alleen maar suggesties, want jij bepaalt je eigen stijl. Je kan dus helemaal jouw eigen unieke interieur samenstellen!

Pure materialen

De meubelen van XOOON worden met zorg en door echte professionals gemaakt. Bij XOOON staat kwaliteit dan ook echt voorop, daarom worden alle producten zorgvuldig gecontroleerd op constructie, kleur en materiaalfouten. bij XOOON zijn ze gek op pure materialen zoals hout, leder, fineer, metaal, glas, textiel en beton. Deze materialen worden dan ook vaak op een leuke manier gecombineerd. Dit zie je ook altijd goed terug in de designs van XOOON!

XOOON x Coco Maison

Habufa meubelen is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken XOOON en het decoratiemerk Coco Maison. Het leuke aan deze combinatie van merken is dat de styling van XOOON vaak in combinatie gaat met het merk Coco Maison. Coco Maison heeft een continu veranderende collectie met unieke items, of het nu gaat om verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, bijzettafels, wanddecoratie of decoratie-artikelen. Bij het merk Coco Maison houden ze zich continu bezig met de nieuwste woontrends, Jansen Totaal Wonen is dus de ideale plek om jouw on trend woondecoratie te shoppen!

Kom langs in onze winkel

Wil je XOOON in het echt bekijken? Kom langs in onze Jansen Totaal Wonen winkel in Huissen, ervaar en probeer de meubels in het echt uit. Ook bieden wij advies aan door onze vakkundige collega’s. Wij zijn 7 dagen in de week geopend!