15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

3x wooninspiratie met de Trendhopper stijlkamers

Door Sara
16/05/2024
Trendhopper stijlkamers inspiratie woonkamer JTW
Volledig ontzorgd, van ontwerp tot aankoop
15.000 m2 wooninspiratie
Voor elke woonstijl en ieder budget

Wil je jouw woonkamer een make-over geven? Doe inspiratie op in de Trendhopper stijlkamers! Bekijk drie stijlvolle ruimtes nu online & kom langs in onze winkel voor meer wooninspiratie. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe meubels of het uitwerken van een compleet interieurplan!

Vintage chique: stijlvol & karakteristiek

Vintage meets hotel chique in deze stijlkamer, waar het pronkstuk de retro look bank Cluny is. Bekleed met stof Loft in een gouden tint, voegt de bank een chique touch toe aan deze relatief donkere ruimte. Het robuuste design met gecapitonneerde details maakt het een ware blikvanger. Liever een andere uitvoering? Elementenbank Cluny is volledig naar wens samen te stellen dankzij de keuze uit talloze elementen, kleuren & materialen. De bank wordt vergezeld door salontafel Merin, die in twee verschillende afmetingen een speelse combinatie vormt. Tegen de muur achter de bank staat een royale kast uit het nieuwe meubelprogramma Sefro, die mooi contrasteert met de gouden bank. De kast is vervaardigd van donker melamine in houtlook en daardoor krasvast en eenvoudig schoon te maken. Samen creëren deze meubels van Trendhopper een warm en sfeervol geheel.

Japandi beige: oase van rust

Dit Japandi interieur mixt the best of both worlds: zachte, lichte stoffen worden gecombineerd met zwarte, houten meubels voor een opvallend contrast. In een kleurenpalet van beiges en greiges zorgen donkere bruintinten en zwart voor een levendig geheel. Centraal in de ruimte staat de modulaire loungebank Quebec met hocker, uitgevoerd in de stof Alpine in naturel kleur. Het robuuste, lichte design van de bank wordt aangevuld door salontafel Haiko, uitgevoerd in geborsteld eiken met een speelse spinpoot. Heerlijk zacht onder de voeten is vloerkleed Than, een grijs karpet met sierlijke witte lijnen die de zithoek net wat behaaglijker maakt. Aan voldoende opbergruimte is in deze woonkamer ook zeker geen gebrek. Tegen de wand achter de bank staan namelijk zowel opbergkast Nardo als het dressoir uit deze meubelserie. Het sierlijke patroon op de deurtjes zorgt tevens voor een speelse twist in de ruimte.

Extra leuk: naast dat de stoere elementenbank volledig naar wensen is samen te stellen in opstelling, stof en kleur, stem je ook de Nardo kastenserie en salontafel Haiko naadloos af op jouw interieur en woonwensen!

“Hoe je jouw Quebec bank ook samenstelt, ultiem comfort is gegarandeerd met de basis van kwalitatieve no-sag veren en comfortschuim. Extra comfort? Dat is mogelijk!”

– Iris, verkoopadviseur Trendhopper

Stoer in de mix met Urban Jungle

De Urban Jungle woonstijl wordt gekenmerkt door elementen uit de natuur, zoals de kleur groen, botanische prins en natuurlijke materialen zoals hout, linnen en wol. In dit interieur is deze stijl voorzien van een stoere twist met zwarte accenten en het gebruik van materialen zoals metaal en steen. Er is gekozen voor modulaire bank Londen in microleder Bull in de kleur Clay, wat hem een serene uitstraling geeft. Vervaardigd uit acaciahout met een warme, walnootkleurige afwerking en gevuld met talloze accessoires in vrolijke kleuren, voegen de open Farini kasten hier een speelse twist aan toe.

XOOON bij Jansen Totaal Woneninhouse Jansen Totaal WonenBaenks jansen totaal wonenhouse of dutchz huissenTrendhopper Huissen

Persoonlijk interieuradvies

Ben jij ook toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Maak nu een afspraak met onze interieurstyliste Janin en maak samen jouw woondromen werkelijkheid!

Interieuradvies Jansen Totaal Wonen Janin en Donna