Xooon

  Xooon stoelen

  Op zoek naar Xooon stoelen? Jansen Totaal Wonen heeft meer dan 20+ Xooon stoelen. Xooon stoelen voor maar €99,- bij Jansen Totaal Wonen. Heeft u een nieuwe tafel en wilt u ook nieuwe stoelen? Of u bent juist op zoek naar Xooon stoelen omdat u een fan bent van het merk. Jansen Totaal Wonen heeft de beste Xooon stoelen speciaal voor u! Xooon staat bekend voor het maken van duurzame producten die eigentijds en betaalbaar zijn. Jansen Totaal Wonen vindt dit belangrijk en heeft daarom het geliefde merk in het assortiment. Shop nu de Xooon stoelen of andere Xooon producten en geniet zo snel mogelijk van de producten.

  Xooon

  Naast Xooon stoelen heeft Jansen Totaal Wonen ook Xooon banken, tafels of kasten. Al deze producten zijn met dezelfde normen en waarden gemaakt als Xooon als merk is. Xooon maakt duurzame producten en staat kwaliteit altijd voor op. Naast kwaliteit vindt Xooon het ook belangrijk dat de collectie mee gaat met de nieuwste trends. Meegaand met deze trends komt Xooon altijd met unieke stijlen en designs. Xooon heeft zelf meer dan 120+ winkel in Nederland en Europa. Jansen Totaal Wonen is blij dat Xooon hun assortiment aanvult. Bestel vandaag nog een van de producten van Xooon en geniet binnen enkele dagen van de duurzame en mooie producten.

  Jansen Totaal Wonen en Xooon stoelen

  Het is niet makkelijk om de beste en mooiste stoel bij uw interieur te kiezen. Daarom heeft Jansen Totaal Wonen net als Xooon een opleidingsprogramma om het beste woonadvies te kunnen geven. Wij zijn te bereiken via de telefoon en via de mail. Heeft u meer behoefte aan persoonlijk advies? Kom langs bij ons in de winkel en laat u gelijk inspireren door de showroommodellen. Bekijk ook eens de andere merken die Jansen Totaal Wonen in het assortiment heeft.

  166 producten

  166 producten

  Xooon

  Bij het inrichten van uw huis moeten er veel keuzes worden gemaakt. Er moet een merk worden gekozen, bijvoorbeeld Xooon, Zuiver, Rivièra Maison, of By Boo. En ook een stijl, kleuren, en texturen zijn belangrijk bij het inrichten van uw huis. Het is niet zo maar een keuze, er moet goed over worden nagedacht. Een overzichtje is dan ook wel handig, dat begrijpen wij bij JansenTotaalWonen. Daarom hebben wij een overzicht met merken zoals Xooon, en informatie over die merken. Neem hier gerust een kijkje, en vind de ideale match voor uw interieur.

  Waarden bij Xooon

  Bij het merk Xooon zijn er enkele belangrijke kernwaarden die zij hanteren in hun winkels. Deze waarden zijn:

  • Zij hebben maar liefst 128 winkels, verspreidt over heel Europa. Daarom is er altijd wel een winkel in de buurt die Xooon verkoopt.
  • Xooon heeft een eigen Acadamy, waar personeel wordt opgeleid. Zo kunnen zij jouw op de beste manier mogelijk adviseren over interieur en hun producten.
  • Xooon hecht veel waarde aan een gezonde en eerlijke leefomgeving. Hun producten zijn duurzaam, en worden met veel aandacht voor veiligheid en arbeidsomstandigheden geproduceerd.
  • Teamprestatie is belangrijk voor Xooon, het hele team, van fabrieksmedewerker tot winkelverkoper staat graag voor je klaar.
  • De Xooon style is altijd up to date. De laatste trends worden nauwkeurig in de gaten gehouden en geïmplementeerd in de designs van producten.
  • Kwaliteit is een prioriteit, en daarom worden alle producten zorgvuldig gecheckt, zodat u alleen de beste producten in handen krijgt.
  • Originaliteit is waar het merk naar streeft. Zij willen unieke designs en innoverende stijlen toepassen om hun originaliteit te waarborgen.

  Xooon bij JansenTotaalWonen

  Nieuwsgierig geworden naar Xooon? Neem gerust een kijkje in onze winkel. Voor vragen, twijfels, of advies kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij staan u graag te woord met onze kennis en ervaring. De contactinformatie is te vinden onder het kopje ‘Contact’.