Xooon

  Xooon

  Xooon is een jong en trendy merk dat wordt gekenmerkt door eigenzinnige én opvallende ontwerpen. Het enthousiaste team zorgt al sinds 2011 voor deze collecties. Xooon volgt de laatste trends en heeft daardoor een wisselende collectie. Deze collecties kenmerken zich met vele kleuren, strakke designs en trendy accessoires. Tijdens het ontwerpen is er rekening gehouden met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Zo zijn de collecties van Xooon betaalbaar voor iedereen. Xooon noemt het dan ook graag betaalbaar design. Zo kan iedereen genieten van de collecties van Xooon.

  Wereldwijd wordt er inspiratie opgedaan om nieuwe collecties te ontwerpen. Zo is iedere collectie eigentijds en uniek. Xooon werkt met meerdere stijlen. Zo zit er altijd is voor jou bij! Van felle kleuren tot een basic uiterlijk. Xooon blijft je verrassen met elke nieuwe collectie. Xooon is een bezoekje waard. Of je nou voor een compleet nieuw interieur wil gaan of voor één eyecatcher gaat.

  Ben je op zoek naar een nieuwe look in huis? Dan is Xooon zeker een kijkje waard! Van loungebanken tot accessoires, Xooon heeft het allemaal. Daarnaast heeft Xooon ook een zeer snelle levertijd. Zo heb jij binnen 6 weken jouw favoriete meubel of accessoire in huis. Wanneer je een item uit de collectie van Xooon koopt weet je zeker dat jij jouw woondromen snel kunt waarmaken. 

  Xooon produceert haar meubels in haar eigen designstudio op een ecologisch verantwoorde manier. Zo houdt zij tijdens de productie rekening met arbeidsomstandigheden, duurzaamheid en veiligheid. Zo weet je zeker dat je bij Xooon een exclusief en uniek meubel in huis haalt.

  Een meubel of accessoire gezien maar hem toch nog even in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Xooon is te vinden op de begane grond. Onze woonexperts adviseren u graag.

  148 producten

  148 producten

  Xooon

  Bij het inrichten van uw huis moeten er veel keuzes worden gemaakt. Er moet een merk worden gekozen, bijvoorbeeld Xooon, Zuiver, Rivièra Maison, of By Boo. En ook een stijl, kleuren, en texturen zijn belangrijk bij het inrichten van uw huis. Het is niet zo maar een keuze, er moet goed over worden nagedacht. Een overzichtje is dan ook wel handig, dat begrijpen wij bij JansenTotaalWonen. Daarom hebben wij een overzicht met merken zoals Xooon, en informatie over die merken. Neem hier gerust een kijkje, en vind de ideale match voor uw interieur.

  Waarden bij Xooon

  Bij het merk Xooon zijn er enkele belangrijke kernwaarden die zij hanteren in hun winkels. Deze waarden zijn:

  • Zij hebben maar liefst 128 winkels, verspreidt over heel Europa. Daarom is er altijd wel een winkel in de buurt die Xooon verkoopt.
  • Xooon heeft een eigen Acadamy, waar personeel wordt opgeleid. Zo kunnen zij jouw op de beste manier mogelijk adviseren over interieur en hun producten.
  • Xooon hecht veel waarde aan een gezonde en eerlijke leefomgeving. Hun producten zijn duurzaam, en worden met veel aandacht voor veiligheid en arbeidsomstandigheden geproduceerd.
  • Teamprestatie is belangrijk voor Xooon, het hele team, van fabrieksmedewerker tot winkelverkoper staat graag voor je klaar.
  • De Xooon style is altijd up to date. De laatste trends worden nauwkeurig in de gaten gehouden en geïmplementeerd in de designs van producten.
  • Kwaliteit is een prioriteit, en daarom worden alle producten zorgvuldig gecheckt, zodat u alleen de beste producten in handen krijgt.
  • Originaliteit is waar het merk naar streeft. Zij willen unieke designs en innoverende stijlen toepassen om hun originaliteit te waarborgen.

  Xooon bij JansenTotaalWonen

  Nieuwsgierig geworden naar Xooon? Neem gerust een kijkje in onze winkel. Voor vragen, twijfels, of advies kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij staan u graag te woord met onze kennis en ervaring. De contactinformatie is te vinden onder het kopje ‘Contact’.