Vandyck

  Vandyck

  Het Nederlandse merk Vandyck staat bekend om zijn uitgebreide collectie bed- en badtextiel. Vandyck focust zich op luxe en kwaliteit. De prachtige stoffen en verschillende prints zijn een toevoeging voor iedere slaapkamer. Vandyck inspireert met haar origineel en creatieve vertaling van de catwalk naar de slaapkamer en de badkamer. Niet alleen high fashion designs, maar ook tijdloze, pure producten zijn kenmerkend voor Vandyck!

  Samenwerkingen met modemerken

  Naast hun eigen collectie werkt Vandyck regelmatig samen met luxueuze modemerken. Zo heeft Vandyck in samenwerking met modeketen McGregor de collectie ’21 by McGregor’ gelanceerd. Deze beddengoed serie heeft een stoere uitstraling. Het uitgangspunt van deze collectie is: ‘denim meets bed’. Hiermee willen zij stoer, maar toch luxueuze beddengoed uitstralen.

  Djooz by van Dyck

  De speciale collectie van Vandyck ‘Djooz by van Dyck’ staat voor heerlijk zachte en glanzende overtreksets. De 100% katoensatijnen overtrekken geven je een luxe gevoel met een hoog comfort. Wil je zelf eens kennismaken met deze mooie dekbedovertrekken? Kom dan eens langs in de showroom van Jansen Totaal Wonen en bekijk ons ruime assortiment aan bedtextiel.

  6 product(en)

  6 product(en)