Riviera Maison

  Rivièra Maison

  Onze Rivièra Maison collectie is alleen nog verkrijgbaar in onze showroom. De hele collectie is afgeprijsd met 50%, dus kom snel langs want OP=OP!

  Rivièra Maison creëert een unieke beleving waarbij genieten een belangrijk aspect is. Alle producten zijn uniek en worden met de hand vervaardigd in authentieke ateliers wereldwijd. Naast stijlvolle tafels, stoelen, kasten en banken staat Rivièra Maison vooral bekend om hun uitgebreide collectie accessoires! ‘Home Is Where You Can Be You'.

  Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

  Rivièra Maison

  Rivièra Maison is inmiddels een internationaal succesvol merk op het gebied van interieur geworden. Het is een grote speler in de interieurmarkt, met een focus op genieten, een ‘way of life’. Rivièra Maison wil graag een breed publiek aanspreken met hun exclusieve looks, sfeer en service. Het merk wil mensen aanspreken op het ‘feel good’ gevoel dat ze krijgen bij het merk Riviéra maison. Inspiratie wordt opgedaan in grote wereldsteden, maar ook op het platteland. Door naar beide aspecten te kijken, en ideeën op te doen, creëren ze een warme uitstraling. Deze warme uitstraling wordt ook doorgevoerd in hun winkels, om zo hun klanten te inspireren tot de ‘way of life’ die ze zelf promoten.

  Over Rivièra Maison

  Er zijn verschillende dingen die Rivièra Maison zo bijzonder maken. Hier enkele bijzondere feiten op een rijtje:

  • Rivièra Maison maakt gebruik van gerecycled hout. Het materiaal kan soms wel zo’n 80 tot 120 jaar oud zijn. Dit geeft het merk een warme, authentieke uitstraling.
  • Het grootste deel van de artikelen van Rivièra Maison wordt met de hand gemaakt. De kleine oneffenheden, kleurverschillen, en verschillende persoonlijke afwerkstijlen zorgen ervoor dat werkelijk elk product ‘one of a kind’ is.
  • Er wordt dus met oog voor detail gewerkt bij Rivièra Maison. Elk product heeft een eigen touch, zo is er voor ieder wel een product bij dat aanspreekt en past bij de eigen huisstijl.

  Rivièra Maison bij Jansen Totaal Wonen

  Naast Rivièra Maison zijn er ook andere merken te verkrijgen bij Jansen Totaal Wonen die betrekking hebben op interieur. Enkele voorbeelden van interieurmerken zijn IN.HOUSE, By Boo, en Xooon. Heeft u nog vragen over onze merken of producten? Twijfelt u nog tussen verschillende items? Of wilt u graag meer advies inwinnen voor u tot een aankoop overgaat? Neem dan contact op met de klantenservice, wij staan graag voor u klaar.