COCO maison

  COCO maison

  Op zoek naar wereldse designs? Bekijk dan de collectie van COCO maison! Het is een uniek en compleet home decoratie merk, exclusief door internationale ontwerpers ontworpen. De woonaccessoires, wanddecoratie, vloerkleden, kussens, verlichting en kleinmeubelen zijn altijd volgens de laatste trends. Ben jij op zoek naar eenheid in je huis? COCO maison heeft ‘productfamilie’ waarbinnen alle items bij elkaar passen door kleur- en materiaalgebruik.

  444 producten

  444 producten

  De accessoires van COCO Maison

  Niet alle leveranciers bieden een complete inrichting aan, maar leggen hun focus op een niche. Zo ook COCO Maison. Zij zijn absolute experts op het gebied van woondecoratie, kleinmeubelen en andere accessoires. Het is dan ook niet voor niets dat zij een flinke collectie beschikbaar hebben gesteld. De woonaccessoires van COCO Maison zijn een toevoeging voor ieder huis. Zowel moderne als tijdloze ontwerpen vinden hun weg in de collectie van dit bijzondere ontwerphuis. De accessoires zijn ook nog eens ontzettend betaalbaar, wat dit een van onze favoriete merken maakt. Dit steken we dan ook niet onder stoelen of banken

  Speels, uniek en veel variatie

  Het assortiment van COCO Maison bestaat uit zo veel verschillende elementen dat het bijna te veel is om op te noemen. In de volgende categorieën zijn de producten van COCO Maison te vinden. Je kunt natuurlijk ook direct alle producten vinden door direct naar de pagina van COCO Maison te gaan: keukenaccessoires, verlichting, wanddecoratie, woonaccessoires.

  Eindeloos combineren

  De items van COCO Maison zijn enorm goed met elkaar te combineren. Door slim gebruik van kleuren en materialen hebben zij een collectie weten samen te stellen die perfect samen gaan. De laatste woontrends worden gevolgd om ieder jaar een frisse en vernieuwende productlijn te kunnen presenteren. De ontwerpers van COCO Maison laten zich inspireren door invloeden uit de hele wereld en zijn dan ook altijd bezig en op zoek naar de laatste trends. Jouw huis kun je er eenvoudig trendy uit laten zien door je inrichting te complimenteren met items van COCO Maison. Of het nu gaat om een vaas, verlichting of vloerkleed, COCO Maison haalt het beste in je interieur naar voren door de juiste accenten te gebruiken. Zowel subtiele ontwerpen als kleurrijke objecten sieren de collectie van COCO Maison, en wie weet, is het binnenkort in je eigen woonkamer te bewonderen. Wacht niet langer en bestel jouw favoriete items nu in de webshop.