By Boo

  By-Boo

  By-Boo makes a Home. Dit Nederlandse merk heeft items die vaak net even anders zijn. By-Boo speelt in op de huidige woontrends en weet jou met de eigen draai elke keer weer te verrassen!

  142 producten

  142 producten

  By Boo

  By Boo is een van de merken die JansenTotaalWonen aanbiedt in het interieur assortiment. Dit merk is in 2013 opgericht, en is inmiddels een gevestigd Nederlands merk in de interieurwereld. By Boo geeft een eigen twist aan de trends die zich voordoen door de jaren heen. Met deze diversiteit en authenticiteit weten ze menige harten van interieurliefhebbers te veroveren. Van kussen, tot lampen en van vloerkleden tot bijzettafels, bij By Boo kunt u het allemaal vinden. Het inrichten van uw huis is natuurlijk niet niks, maar met een merk als By Boo zet u al een flinke stap in de richting van uw ideale huis. Bij JansenTotaalWonen begeleiden wij u graag in dit proces, daarom verschaffen wij informatie over verschillende merken in een handig overzicht.

  Enkele producten van By Boo

  By Boo biedt veel verschillende producten aan, ook bij JansenTotaalwonen. Wij hebben enkele leuke en inspirerende producten voor u op een rijtje gezet:

  • By Boo Medaly 6093 sierkussen. Dit kussen fleurt uw hele bank op, en de stijl is geheel afgestemd op de laatste woontrends. Bijpassende accesoires worden ook aangeboden in onze webshop. Het moderne design en de materialen zorgen voor een frisse look. Het kussen is 50x50 cm.
  • By Boo Medaly display set van drie. Deze set heeft dezelfde stijl als het Medaly sierkussen. Ook hier zijn bijpassende accesoires bij te verkrijgen. De set is gemaakt van naturel hout, met de volgende afmetingen: 25x119x19,5 cm.
  • By Boo Ambiente 4005 TV meubel. De naturel uitstraling van dit TV meubel geeft een veelzijdige look, die in veel interieurs terecht kan. Het TV meubel is gemaakt van hout en heeft een moderne afwerking. De afmetingen van dit meubelstuk zijn: 40x140x35 cm.

  Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in het assortiment van By Boo op onze website. Naast By Boo bieden wij ook andere merken aan zoals: IN.HOUSE, Xooon, en Rivièra Maison.